Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 éves lányotokat meddig...

12 éves lányotokat meddig engednétek el bulizni?

Figyelt kérdés

2012. dec. 30. 21:26
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Utolsó,szerintem ne akarj 14 évesen nevelési tanácsokat osztogatni.Egy 14-15 éves még nagyon gyerek és szerintem semmi keresnivalója bulikban max olyanban ahol nem ihat,nincs cigi,se drog van tanári(osztálybuli,sulibuli) vagy szülői felügyelet(pizsamaparti,szülinapi buli,barátok közötti kis házibuli).felelőtlen szülő aki máshova elengedi ilyen idős a gyerekét.
2013. jan. 5. 19:26
 42/51 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, ahol vannak felnőttek az nem buli :D Különben meg nehogy már 14 évesen pizsipartizzunk..

Leírtam 2x is, hogy egyáltalán nem csak arról szól egy buli, hogy részegre iszod magad azt kész. Lehet normálisan is. Pl egy doboz sörtöl semmi bajod nem lesz, mégis jól érzed magad tőle. Azt is leírtam, hogy mikor már éreztem hogy egy kicsit megütött, akkor egyből abbahagytam. Amúgy máskor soha nem szoktam inni alkoholt, nem cigizek, drogozni meg eszemben sincs. Szóval rossz az a felfogás, hogyha valaki 14 évesen elmegy egy kisseb buliba, ahol jól érzi magát, akkor az a gyerek már egy neveletlen barom, akinek arról szól az élet, hogy minden hétvégén beb@asz...

2013. jan. 7. 01:09
 43/51 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig 14 évesen a doboz sör is sok.14 éves még gyerek,jól lehet érezni magad alkohol,meg komolyabb bulik nélkül is.
2013. jan. 7. 08:57
 44/51 anonim ***** válasza:
100%
én ezt nem értem... igaz, már őskövület, 42 éves elmúltam. De amikor mi 14 évesek voltunk, soha eszünkbe nem jutott, hogy alkoholt igyunk. Pedig akkor is volt már minden. Én 20 éves koromig tán ha pár pohár pezsgőt megittam, lehet, hogy sokat mondok. Pedig akkor is voltak bulik (szülői felügyelettel, házibulik), és baromi jól is éreztük magunkat rajta. Senkinek nem hiányzott a pia, és nem azért, mert netán a szülő ott lesett ránk.
2013. jan. 7. 09:31
 45/51 anonim ***** válasza:
100%
ugye utolsó,én csak 23 vagyok,de nekem sem jutott eszembe a pia 14-15-16 évesen sem max szilveszterkor engedéllyel egy fél pohár pezsgőt kaphattunk,és nem is vágytunk többre,mi is olyan házibuliban voltunk ahol ott voltak a szülők,meg a barátnőkkel csináltunk egymásnál kisebb bulit,ott voltak a szülők minket nem zavartak,nekik is volt programjuk,néha ránk néztek de nem csináltunk semmi olyat amiből probléma lett volna,és nem is vágytunk rá
2013. jan. 7. 09:40
 46/51 anonim ***** válasza:
100%

A fiam 15 éves. Nem engedtem el bulizni a haverjaival. És igazam is lett. Másnap kiderült, hogy 100 ezer ft-nyi kárt okoztak a lakásban, mert törtek zúztak. Baromi erősek voltak pár sör után.

Úgyhogy amíg a mai fiatalság nem tud normálisan, ember módjára szórakozni, az én kölköm nem megy sehova. Nem tetszett neki az ötlet, bár utólag belátta, hogy tényleg jó, hogy nem ment bulizni.

Nálunk régen volt olyan szilveszter, anyámék családi házában, hogy éjfélkor 100-an voltunk... a fél város ott volt, a taxisok csak hozták az embereket, akikből több, mint a felét nem is ismertem. az egész este során 1 pohár tört össze, és a plafon lett kicsit pezsgős... és ott már ittunk is, mert 20 elmúltam, és rohadt jó buli volt pedig. de nem volt vandálság semmi. Régen ez nem volt divat.

2013. jan. 7. 09:46
 47/51 anonim ***** válasza:
Kár ezen vitatkozni, sokféle nevelési módszer van, és mindegyik szülő azt látja a legjobbnak, amit ő maga is alkalmaz. Nekünk megengedték a szüleink, hogy elmenjünk, és hogy egy kicsit igyunk, mert én előre szóltam hogy valószínűleg fogok inni 1-2 pohár alkoholos italt, mondtam azt is, hogyha részeg leszek, akkor teljesen megértem, ha máskor nem engednek el sehova. De mint írtam, még időben abbahagytam az ivást és semmi bajom nem lett. Így legalább tudják a szüleim, hogy megbízhatnak bennem, betartom a szavam. Senki sem volt részeg közülünk, és semmiféle kárt nem okoztunk, igazából csak nehány koktélt meg egy sört ittunk, meg éjfélkor pezsgőt. De szinte egész este csak laptopoztunk meg zenét hallgattunk, meg egyszer még kimentünk sétálni a városba.
2013. jan. 7. 15:32
 48/51 anonim ***** válasza:
0%
az meg csak gyerek meg szep hogy nem is engednem el max csak a baratokal sotetedes elot hazajon meg ugy beleferne es bulizni mit akar az bulizni 12 evesen en 12 evesen tetem be a laban a diszkoba de felnotel voltam vagyis hat fogjuk ra 18 eves batyamal de en meg nem is akartm menni bulizni de majd 14 eves koromban elkesztem szerintem adig nem kel elengedni egy gyereket se
2013. szept. 13. 14:56
 49/51 stevejones ***** válasza:
Tavaly voltunk farsangi bulin a lányom még nem volt egészen 12 éves, fél 4-ig bulizott velünk és a sógorom lányával. Katolikus bál volt. Ne vicceljetek már ma már a pici gyerekekkel is éjfélig vannak bulizni, sajnos ha nincs a gyerkőcöt hova tenni, akkor biza ez van.
2021. máj. 4. 14:13
 50/51 stevejones ***** válasza:
44. Őskövület 42 éves elmúltam... Hát ezen besírtam.
2021. máj. 4. 14:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!