Utolsó, ahol vannak felnőttek az nem buli :D Különben meg nehogy már 14 évesen pizsipartizzunk..
Leírtam 2x is, hogy egyáltalán nem csak arról szól egy buli, hogy részegre iszod magad azt kész. Lehet normálisan is. Pl egy doboz sörtöl semmi bajod nem lesz, mégis jól érzed magad tőle. Azt is leírtam, hogy mikor már éreztem hogy egy kicsit megütött, akkor egyből abbahagytam. Amúgy máskor soha nem szoktam inni alkoholt, nem cigizek, drogozni meg eszemben sincs. Szóval rossz az a felfogás, hogyha valaki 14 évesen elmegy egy kisseb buliba, ahol jól érzi magát, akkor az a gyerek már egy neveletlen barom, akinek arról szól az élet, hogy minden hétvégén beb@asz...
A fiam 15 éves. Nem engedtem el bulizni a haverjaival. És igazam is lett. Másnap kiderült, hogy 100 ezer ft-nyi kárt okoztak a lakásban, mert törtek zúztak. Baromi erősek voltak pár sör után.
Úgyhogy amíg a mai fiatalság nem tud normálisan, ember módjára szórakozni, az én kölköm nem megy sehova. Nem tetszett neki az ötlet, bár utólag belátta, hogy tényleg jó, hogy nem ment bulizni.
Nálunk régen volt olyan szilveszter, anyámék családi házában, hogy éjfélkor 100-an voltunk... a fél város ott volt, a taxisok csak hozták az embereket, akikből több, mint a felét nem is ismertem. az egész este során 1 pohár tört össze, és a plafon lett kicsit pezsgős... és ott már ittunk is, mert 20 elmúltam, és rohadt jó buli volt pedig. de nem volt vandálság semmi. Régen ez nem volt divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!