Engednétek a lányotoknak, hogy a barátjánál ALUDJON?
15 éves lányom van, és elég csinos. Sok fiú odavan érte, megfütyülik az utcán, eléggé féltem. 1,5 éve van egy barátja, sülve-főve együtt vannak, de az a gond, hogy pár napja a két gyerek elénk - szülők elé - állt egy fura kéréssel. Szeretnék, ha a lányom nála aludna. Azt mondtam nekik, hogy meggondolom. Állításuk szerint szexről szó sem lenne - amit el is hiszek, hiszen többször is lett volna alkalmuk, mikor megtehették volna, a lányommal különösen jó a kapcsolatunk, bevallaná, ha erről lenne szó - csak szeretnének együtt aludni. Ti mit tennétek a helyemben?
38/N
Hát szerintem abban ne reménykedj, hogy nem lesz szex.
Ha behatolás nem is, mert azzal esetleg várnak, más biztos, hogy lesz.
Egyébként 15 évesen (szintén kb. 1,5) év járás után én ottaludtam a barátomnál. És igen, szexeltünk.
(Anyukám azért nem is tiltotta meg, mert egyrészt távkapcsolat volt, és ha nem alszok ott, alig tudunk találkozni, másrészt ha szexelni akartunk akkor bármikor megtehettük volna, nem kell, hogy éjszaka legyen...)
Egyébként nem lettem k.rva, nem égtem ki, nem lettem terhes sem, mert már akkor tudtam megfelelően védekezni.
Szerintem óvhatod a lányod, de ha akarják, úgyis megteszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!