Engednétek a lányotoknak, hogy a barátjánál ALUDJON?
15 éves lányom van, és elég csinos. Sok fiú odavan érte, megfütyülik az utcán, eléggé féltem. 1,5 éve van egy barátja, sülve-főve együtt vannak, de az a gond, hogy pár napja a két gyerek elénk - szülők elé - állt egy fura kéréssel. Szeretnék, ha a lányom nála aludna. Azt mondtam nekik, hogy meggondolom. Állításuk szerint szexről szó sem lenne - amit el is hiszek, hiszen többször is lett volna alkalmuk, mikor megtehették volna, a lányommal különösen jó a kapcsolatunk, bevallaná, ha erről lenne szó - csak szeretnének együtt aludni. Ti mit tennétek a helyemben?
38/N
Semmiképpen sem engedném 17 előtt,sőt 17 évesen is csak úgy ha már min 1 éve együtt vannak.15 éves még egy éretlen kislány,arról nem is beszélve hogy az együtt alvás és a szex a felnőttkapcsolatok sajátja még akkor is ha sok kis tini 13-15 évesen már bagzik,mint a nyulak.
Nem nem engedném,és nem vagyok maradi,de egy lánynak legyen már tartása,ha meg majd 2 hónap múlva szakítanak mert elmúlik a nagy tiniszerelem akkor majd a következővel akarna együtt aludni,és lehet 20 éves korára 5en megfordulnának az ágyában hát a helyében én szégyellném magam.Én elmondanám,hogy megengeded a kislány 17. születésnapján ha még együtt vannak szerintem korrekt,nem kell úgy sietni semmivel.
Ha megkérdezte, akkor talán a szíve mélyén ő is korainak érzi.
Elmondanám neki, hogy bízom benne, de minél nagyobb a csábítás ( ottalvás ) annál könnyebben belecsúszhat egy fiatal abba, amit nem is úgy akart.
Ha jó a kapcsolatunk 16 előtt nem engedném, azért mert a szerelem lépéseit nem jó előrehozni, siettetni.
Ha nagyon erőlteti, akkor javasolnám, hogy ugyanezt a fiúval, és az ő szüleivel is beszéljük át.
Nem. Nem engedném meg, nem CSAK a szex miatt, hanem amblokk. Egy 15 éves kislány aludjon a saját ágyában, ne máséban, van neki sajátja.
Ha annyira jó viszonyban vagytok akkor magyarázd el azt is neki, miért ne: 15 évesen talán most kezdte a gimit, nem való neki még ez. Az együtt alvás, együtt ébredés a felnőttek dolga, a komoly párkapcsolatok velejárója. Azt írod nem bízol a fiúban. Akkor? Bízz a megérzéseidben.
15 évesen legyen az első az iskola, a barátnők, a kulturált szórakozás, a fiúk és pláne az ottalvás még bőven ráér 2-3 évig (talán még tovább is de ez már nem az én gondom...)
Nekem 16 évesen lett barátom, de meg sem fordult a fejemben nála aludni, tudtam, hogy 16 évesen még nagyon nem ott van az idő. Azóta eltelt már vagy 6 év most már a jegyese vagyok, pedig sosem aludtunk együtt gimis korunkban...valahogy nem akartam anyósomékkal a reggeli kávénál összefutni annyi idősen.
Tartja a mondás mindennek megvan az ideje, mint a szalmakalapnak. Ha annyira komoly a kapcsolato, hogy készek az együtt alvásra, arra is készek kell legyenek, hogy még várjanak ezzel...ha érted mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!