Engednétek a lányotoknak, hogy a barátjánál ALUDJON?
Figyelt kérdés
15 éves lányom van, és elég csinos. Sok fiú odavan érte, megfütyülik az utcán, eléggé féltem. 1,5 éve van egy barátja, sülve-főve együtt vannak, de az a gond, hogy pár napja a két gyerek elénk - szülők elé - állt egy fura kéréssel. Szeretnék, ha a lányom nála aludna. Azt mondtam nekik, hogy meggondolom. Állításuk szerint szexről szó sem lenne - amit el is hiszek, hiszen többször is lett volna alkalmuk, mikor megtehették volna, a lányommal különösen jó a kapcsolatunk, bevallaná, ha erről lenne szó - csak szeretnének együtt aludni. Ti mit tennétek a helyemben?
38/N
2012. aug. 30. 08:55
21/27 anonim válasza:
ha 1,5 éve együtt vannak, akkor tuti, h már régóta szexelnek is....ne higyj el mindent a lányodnak!!
22/27 anonim válasza:
De konzervatívak vagytok... 15 évesen már én is aludtam a barátnőmmel (más kérdés, hogy mi szomszédok vagyunk, 2 lakás választ el minket), és igenis szexeltünk, ha akartunk. Lassan 6 éve vagyunk együtt, és nem égett ki egyikőnk sem. A szex nem drog, semmiféle káros hatással nincs a szervezetre.
23/27 anonim válasza:
Az utolsó válaszolóval egyet értek, simán, még szexet is, akár fiatalabban is, ha ők akarják, és mindent tudnak róla amit kell.
24/27 anonim válasza:
Az utolsó kettő elég buta és őket sem nevelték rendesen az biztos..
25/27 anonim válasza:
Én 15 éves lány vagyok. Ha le akarnék feküdni valakivel akkor bármikor meg lehetne tenni nem kell hozzá ott aludni. Amúgy én nem engedném el magamat,pedig én egy rendes lány vagyok,barátom se volt még. De viszont ahogy ismerem kortársaimat
26/27 anonim válasza:
öregem..sosem értettem az ilyen szülőket lehet azért mert még csak 18 vagyok de egy nagy titokról fogom most lerántani a leplet ti kis naiv szülők előtt: A F@SZ NAPPAL IS FEL ÁLL -egyszóval ha azt akarják máskor is megteszik :)
27/27 anonim válasza:
Ezt a naív szülők is tudják, de ne várjátok, hogy asszisztálnak és gyertyát is tartanak Nektek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!