Szülők ti is meg engednétek ezeket a 14 éves
lányotoknak?
Figyelt kérdés
azt,hogy legyen még 1 lyuk a fülébe,beszinezze a haját,elmenjen egy buliba a barátnőivel,10-ig kint legyen,amikor ti is ott vagytok a strandos sört igyon meg hasonlók? csakmert nekem ezt mind megengedték amin nagyon meglepodtem,mert elég szigorúak főleg az anyám( amugy ezek közül csak a bulit nem használtam ki)
Tudod te is, a tiltott gyümölcs mindig édesebb....
2012. júl. 31. 15:38
2/22 anonim válasza:
A hajamat ennyi idősen bemelíroztathattam, ott aludhattam a barátnőimnél és elmehettem házibuliba is. Inni max pár kortyot ihattam kóstolónak, de nem is igazán kívántam.
Igazi bulihelyre nem igazán kívánkoztam, és nem is tartom szórakoztatónak a mai napig se.
23/N
2012. júl. 31. 15:39
3/22 anonim válasza:
14 évesnek nem.
16-tól igen, de nem azt, hogy 10-ig minden nap távol legyen és rendszeresen sört igyon, hanem alkalomtól függően.
2012. júl. 31. 15:39
4/22 anonim válasza:
Füllyukasztást simán, hajszínezést igen (ha az iskolában nem szólnak érte), buli attól függ, hogy hova megy és kikkel meg meddig, 10-ig kint lenni szintén attól függ, hogy milyen a környék, kikkel mászkál, mit csinálnak (na meg persze az is számít, hogy most nyári szünet van), ha a sör alatt az ilyen gyümölcsös sör-szörpöket értjük, akkor abból kaphat egy kicsit, vagy oké, akár simából is, de nem sokat, csak kóstolót, ha ízlik neki, bár kétlem, hogy ilyen fiatal lánynak tényleg ízlene. Mindenesetre megkóstolni szabad, az még nem gond.
2012. júl. 31. 15:41
5/22 anonim válasza:
Megengedném,a bulizás kivételével. Sört, meg csak alkoholmenteset.
2012. júl. 31. 15:45
6/22 anonim válasza:
nekemis megvannak ezek a dolgok engedve,szerintem nincs vele semmi gond 14L :D
2012. júl. 31. 16:47
7/22 anonim válasza:
én ezen nem lepödök meg mert az én szüleim is beleegyeztek ezekbe . Mostanság sokkal elnézőbbek és engedékenyebbek .....szerimtem rájöttek már nem vagyunk kisgyerekek 14 évesen ... 14/L
2012. júl. 31. 19:14
8/22 anonim válasza:
Az alkohol mentes sör az nem sör:)
Én mindent engednék a sörön kívül azt csak max egy fél pohárral ha annyira szeretné.Buli az attól függ hogy kikkel,meddig,és hová.
2012. júl. 31. 19:17
9/22 A kérdező kommentje:
alkoholos sor volt és nem gyumolcsos,hanem sima.
2012. júl. 31. 19:20
10/22 anonim válasza:
Sztem ha amugy nem tul engedékenyek valamivel "kiéremelted ezt"..mármint biznak benned..ami sztem jó..és nema hajszinezőtől siklik ki az életed ezt nyilván ők is tudják...
A sör..nem tom..Én utáltam a szagát is pedig anya mondta már ennyi idősen hogy igyak egy pohárral ha akarok..nyilván nem leitattak anyukádék csak kicsit hagyták hogy felnőttnek érezd magad..ez jó sztem..semmi megvetendő nincs benne
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!