Szülők ti is meg engednétek ezeket a 14 éves lányotoknak?
12: "de én nem mek bulizni"
Mek? Az melyik ige? Én ezt eddig csak a kiskecskéktől hallottam az állatkerti simogatóban.
A sör nem nőies ital, ha pl egy érettebb 14 éves lenne felnőttesebb gondolkodással, akkor ezt mind megengedném.
u.i.: A sör JÓ!
tedd össze a 2 kezed, h mindezt megengedték, remélem bizalomból, és nem lesz.rásból... ha bizalomból, akkor becsüld meg nagyon!
én nyári szünetben hajszínezést engednék, fülbe +1 lukat engednék, 10-ig néha (heti 1-2 alkalommal) kint lehetne, ha pontosan tudom, hol van...
a sört azonban nem engedném. akármilyen jó. egy 14 éves lánynak hamar a fejébe száll, elég akár egy pohár (3 dl) is. nem szeretném, h 14 évesen megtapasztalja, h milyen (fél)részegnek lenni. mert ha jól sikerül, az azért nem jó, ha rosszul, akkor meg azért.
sört v bort legfeljebb 16 éves korától engednék, de csak protokolláris mennyiséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!