Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők ti is meg engednétek...

Szülők ti is meg engednétek ezeket a 14 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés
azt,hogy legyen még 1 lyuk a fülébe,beszinezze a haját,elmenjen egy buliba a barátnőivel,10-ig kint legyen,amikor ti is ott vagytok a strandos sört igyon meg hasonlók? csakmert nekem ezt mind megengedték amin nagyon meglepodtem,mert elég szigorúak főleg az anyám( amugy ezek közül csak a bulit nem használtam ki)
2012. júl. 31. 15:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
A buli és a sör nem tetszik, de a többi nyáron miért ne?
2012. aug. 1. 08:29
 12/22 anonim ***** válasza:
Én 12 éves vagyok nekem anyum megengedi a sört :D meg a 3 lyukat a fülembe is megengedi nem h csak még egyet hanem 2-őt a bulit is megengedi de én nem mek bulizni mert nem vagyok egy kis plázapics@ h minden héten bulizzak 12 évesen sört is csak ritkán iszok :)
2012. aug. 1. 09:57
 13/22 anonim ***** válasza:
57%

12: "de én nem mek bulizni"

Mek? Az melyik ige? Én ezt eddig csak a kiskecskéktől hallottam az állatkerti simogatóban.

2012. aug. 1. 10:21
 14/22 A kérdező kommentje:
hát én minden meglepodtem,nem hittem volna,hogy az én szuleim megengedik.amugy sört kicsi korom óta ihatok otthon,régen is töltöttek egy kis pohárba más alkoholokat megkóstólni engedték,ebben az volt a meglepo,hogy kint engedték,mert tavaly azt mondták csak otthon és rokonoknál ihatok.
2012. aug. 1. 11:40
 15/22 anonim ***** válasza:

A sör nem nőies ital, ha pl egy érettebb 14 éves lenne felnőttesebb gondolkodással, akkor ezt mind megengedném.

u.i.: A sör JÓ!

2012. aug. 1. 16:13
 16/22 anonim ***** válasza:

tedd össze a 2 kezed, h mindezt megengedték, remélem bizalomból, és nem lesz.rásból... ha bizalomból, akkor becsüld meg nagyon!

én nyári szünetben hajszínezést engednék, fülbe +1 lukat engednék, 10-ig néha (heti 1-2 alkalommal) kint lehetne, ha pontosan tudom, hol van...

a sört azonban nem engedném. akármilyen jó. egy 14 éves lánynak hamar a fejébe száll, elég akár egy pohár (3 dl) is. nem szeretném, h 14 évesen megtapasztalja, h milyen (fél)részegnek lenni. mert ha jól sikerül, az azért nem jó, ha rosszul, akkor meg azért.

sört v bort legfeljebb 16 éves korától engednék, de csak protokolláris mennyiséget.

2012. aug. 2. 13:39
 17/22 A kérdező kommentje:
nem értem ezt az alkohol dolgot miért nem negdnétek.nekem mindig megengedték,hogy megkóstoljam kis koromban is,már 4 évesen,az erosebb alkoholkat csak pgy,hogy beledugjam a nyelvem,hogy milyen az íze,amugy meg csak egy kortyot és szerintem ez azért jó,mert ha most,hogy tini vagyok nem tudnám,hogy melyik miyen megakarnám kóstolni és most gondolom nem ugy,hogy csak egy kortyot. ami pedig a sört illeti ha itthon ittak a szuleim egy kis pohárba toltottek nekem is ha kértem,most pedig megkérdezik,hogy kérek-e és ha igen egy pohárba tolenek,idáig csak kint nem ihattam egyetlen kortyon sem. nem vagyok olyan aki azt várja,hogy mikor ihat végre,csak ha van rá alkalmam iszok egy kicsit ha kel,és olyan sem vagyok bármikor is szeretne részeg lenni,mert szerintem nincs semmi értelme és undoritó is,na meg én sosem láttam a szuleimet részegen,és ezért is nem akarom,hogy ok lássanak engem.
2012. aug. 2. 14:15
 18/22 anonim ***** válasza:
Megengedik: D 14/L
2012. aug. 3. 23:21
 19/22 anonim ***** válasza:
Csak nekem 6luk van a fülemben, köldökPC, és párommal aludhatok: )
2012. aug. 3. 23:23
 20/22 A kérdező kommentje:
Tina_Cica te már szülő vagy,vagy csak egyszeruen nem tudsz olvasni?
2012. aug. 4. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!