Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők ti is meg engednétek...

Szülők ti is meg engednétek ezeket a 14 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés
azt,hogy legyen még 1 lyuk a fülébe,beszinezze a haját,elmenjen egy buliba a barátnőivel,10-ig kint legyen,amikor ti is ott vagytok a strandos sört igyon meg hasonlók? csakmert nekem ezt mind megengedték amin nagyon meglepodtem,mert elég szigorúak főleg az anyám( amugy ezek közül csak a bulit nem használtam ki)
2012. júl. 31. 15:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Hajat nem színezhet,bulizgatni nem mehet,max szülinapi buliba ahol nincs alkohol és felügyelnek a szülők,vagy barátnőkhöz pizsi partyba,10ig nem lehet kint alkohol,cigi abszolút nem,elég felelőtlen szüleid vannak,manapság divat liberális szülőnek lenni,aztán meg csodálkoznak mit rontottak el,mondjuk nem neveltek és mindent megengedtek.
2012. aug. 6. 20:05
 22/22 A kérdező kommentje:
soha nem cigiztem,és a szuleim épp,hogy szigorúak ezért lepodtem,meg,hogy ezt megengedték.am meg ha arra gondolsz nem vagyok egy elkényeztettett kis ribi,a szuleim nem felelotlenek.
2012. aug. 6. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!