Szülők ti is meg engednétek ezeket a 14 éves lányotoknak?
Figyelt kérdés
azt,hogy legyen még 1 lyuk a fülébe,beszinezze a haját,elmenjen egy buliba a barátnőivel,10-ig kint legyen,amikor ti is ott vagytok a strandos sört igyon meg hasonlók? csakmert nekem ezt mind megengedték amin nagyon meglepodtem,mert elég szigorúak főleg az anyám( amugy ezek közül csak a bulit nem használtam ki)2012. júl. 31. 15:33
21/22 anonim válasza:
Hajat nem színezhet,bulizgatni nem mehet,max szülinapi buliba ahol nincs alkohol és felügyelnek a szülők,vagy barátnőkhöz pizsi partyba,10ig nem lehet kint alkohol,cigi abszolút nem,elég felelőtlen szüleid vannak,manapság divat liberális szülőnek lenni,aztán meg csodálkoznak mit rontottak el,mondjuk nem neveltek és mindent megengedtek.
22/22 A kérdező kommentje:
soha nem cigiztem,és a szuleim épp,hogy szigorúak ezért lepodtem,meg,hogy ezt megengedték.am meg ha arra gondolsz nem vagyok egy elkényeztettett kis ribi,a szuleim nem felelotlenek.
2012. aug. 6. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!