Kb. mennyi zsebpénzt kérhet (reális) egy jól tanuló 16 éves fiú?
Eltaláltad. :D
Próbálom őket leszoktatni a cigiről, több-kevesebb sikerrel.
nyilván függ attól, h milyen az anyagi helyzetetek
én pl. évekig havi 5 ezret kaptam, aztán egyszer anyáék beültek meginni vhova egy kávét, rádöbbentek h milyen drága minden, és felemelték havi 8 ezerre :D
a heti 3-4 ezer talán tényleg túlzás, kivéve ha gazdagok vagytok
még mindig harmadik vagyok. apuval már egy év beszéltünk a motorról. anyu is beszállt a beszélgetésbe. Szerinte kaphatnék 5e forintot havonta, de apa persze hogy nem adna nekem annyit. Pedig megbeszéltük, hogy nem költöm el, félre lesz téve, aztán 2 év alatt a karácsonyi szülinapi pénzzel lesz elég. De nem. Nem ad nekem pénzt. Csak azt nem értem, akkor mi a francot tegyek félre? XD
Anyukádat már megkérdezted, hogy hova "tűnt" a pénzed? Nem lehet hogy berakta a bankba, és a költségek nagyobbak voltak mint a kamat? És folyton csak apadt a pénzed?
Nem "bankos számlá"-ra gondoltam, hanem egy "képzeletbeli" számlára. :D
Tehát itt nincs kamat, se más. Otthon van a pénzem (csak nem tudom, hogy hol), és egy nagyobb bevásárlás alkalmával (pl.: iskolakezdés XD) mind eltűnik.
hülyeség: vedd el tőlük a sört meg a cigit. ha extrémebb akarsz lenni, idd meg és szívd el. aztán mond meg hogy követeled a pénzed :D
anyukád nyugasíbb pillanatában menj oda hozzá, ülj le mellé.
-anya, hol tartod a pénzem? lehetne nálam? és mennyi van? az meg hogy lehet? figyi anya, kaptam akkor x ezret, meg akkor annyit, stbb hogy lehet hogy csak ennyi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!