Kb. mennyi zsebpénzt kérhet (reális) egy jól tanuló 16 éves fiú?
nem tudom mennyit keresel!
minimálbérből egy ezrest hetente.
kicsit többől 2-3,
200 e forint fölöttiből 4-5 ezret.
nekem ez így tűnik jónak. de beszéld meg a fiaddal, mennyi kellene neki.
én 14 vagyok, lány, kitűnő tanuló, orvosira akarok menni. nem kapok zsebpénzt (elvileg 1e forintot kapok havonta, de vmi miatt sose adja oda apám :S), és nincs félretéve egyetemre. :S esetleg vmi ötleted van, hogy hogyan mondhatnám meg neki? szülő vagy, azért valamennyire csak tudod :)
Ha most a szünetben napi 2 doboz cigire + 3-4 üveg sörre naponta van pénz, akkor szerintem nekem is jár annyi. Mármint pénz. :D
Egyébként tanév végén nekem volt az osztályban az egyik legjobb átlagom.
Na ne haragudj,heti 3-4000Ft.
Èn biztos nem adnék annyi.Akár kitünö vagy akár nem.
Ha a szüleid jólkeresnek akkor sem adnék heti 1000Ft nál többet.
Ennitudsz magaddal vinni,inni is.Ha valami kell úgy is a szüleid veszik meg.ha bulizni mész úgy is ök fizetik.Ha aprósa´g kell,havi 4000Ft ból meglehet venni.
Bulizni nem igazán járok, és konkrét dologra gyűjtenék pénzt, amit a szüleim valamiért nem akarnak megvenni nekem. (Már két éve csúszik a kívánt dolog.)
(Semmi erotikus/morbid dologra ne tessék itt gondolni! :D)
Ünnepekre ami pénzt kapok anyum mindig elteszi, és én hiába akarom gyűjteni, valahogy mindig lenullázódik a "számlám". Nem is tudom, hogy hogyan, ha nem is veszek magamnak szinte semmit.
Tulajdonképpen még nem vagyok 16, csak 2-3 hét múlva leszek annyi, ezért nem tudtam nyáron diákmunkát vállalni (mert azt ugye 16 éves kortól lehet).
A 3 dologból (ünnepi pénz, diákmunka, szülők kipótolják) csak a kipótolás igaz, bár az sem teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!