Mi van a Szüleimmel? Lehet valami nevelési problémájuk van vagy mi?
anya és apa olyan alapvető dolgokat nem enged meg ami más gyereknek alapból megengednek (legalábbis itt Rákoscsabán)
Pl.: meghatárrozzás hogy egy nap mennyi játszhatok az XBOX 360-amon
nem engedik az akció játékokat mert félnek hogy olyan gyilkos leszek aki a játékoktól beőrül és egy fél várost kinyír (ténlyeg hajmeresztőnek hangzik de így van)
a zsebpénzemet nem költhetem arra amire szeretném
nem mehetek el a háztól csak 3 utcára
nem mehetek egyedül iskolába és az osztálytársaim kiröhögnek hogy még mindig anya hoz visz
olyan ruhát kell felvegyek ami nekik tetszik
olyan hajam lehet ami nekik tetszik
SEGÍTSETEK MERT MÁR NEM BÍROM SOKÁIG IDEGEKKEL !!!!!!!!!!!
13/F
ÉN 13 éves LÁNY vagyok:
És egyet értek valamilyen szinten a szüleiddel,dDE szerintem egézségtelen ha nem, ehetsz csake gézséges dolgokat,tudom hülyén hangzik de van egy oszt.társam,lány és nem ehet:
csipszet,kólát semmit se amiban tartsoítószer vagy egézságtelene dolog van eredmény:szerencsétlen lány mára már nincs olyan hét,hogy ne menejn orvorhoz,mert sok dolog nicns a szervezetébe/orvos mondta/ és már mindenre allergiás lett,1 hónap alatt fogyott 6 kilót,szerintem ez nem normális dolod,és az osztály többi része:ehet ilyeneket senki se beteg.Nme azt mondom,hogy az az egézséeg ha csipeszet,kólát elszel,de egy pici szerintem kell.
A gépezésre:Én egy nap 4 órát netezek,és én programozó szeretnék lenni anyuval találtuk,ki és külföldre megyek ki.Anyuék álma,hogy ügyvéd legyek,de NEM.És a megoldás támogatnak,hogy amerikába kiköltözzek és programozó legyek,ez nehéz lesz,de rokonunk segít majd nekem kint elhelyezkedni.De nem ez a lényeg már van info magán tanárom is akivel heti 45 percet tanulok ezen kivül heti 2×1 órás angol magán tanár jön.Nagyon sokat tanulok,most megyek át gimibe kiahagyok egy évet,nem járom ki az álltanlánost.Én ajánlom,hogy Te is tanulj sokat gépezés helyett,olvass olyan könyveket amik erről szólnak,ami téged érdekel.
De szerintem a legnaggyobb gond,hogy a szüleid féltenek nagyon és nem akarják,hogy felnőj meg,hogy bajba kerülj,mert tudják mit művelnek a veled egy idős fiúk/lányok.Ha a beszéd nem hatott,nem tudsz sok mindent tenni az ügy ellenébe egyenlőre elfogdod a helyzeted és majd egyszer úgyis jó lesz,sok sikert :)
Arra azért kíváncsi lennék hogy hogyan öltöztetnek. Nagyon gáz az is és a hajviselet is amit rád erőltetnek vagy elfogadható?
Az hogy pszichológusokhoz járatnak, hogy leszoktassanak a játékról valami iszonyat módon röhejes. :D Fél órája azon röhögök.
Légyszíves olvastad el a véleményem velük.
Ha így folytatják a kedves szülők azt fogják elérni, hacsak már nem sikerült elérniük hogy a gyermekük teljesen antiszociális lesz, a többiek kiközösítik, és ha tehetik, néha még jól el is verik.
Gratulálok önöknek, ennél jobban balfék, gyökér stréber droidot nem is lehetne nevelni.
A gimibe az ilyeneknek húztuk le a fejét a budiba és vettük el a pénzüket nap mint nap.
Ha nem akarják, hogy a gyermekük a többi gyerek áldozata legyen, és kiközösítsék, vagy még rosszabbat tegyenek vele, ezzel sürgősen hagyjanak fel, és pszichológus helyett, valamilyen sportra járassák, és hagyják hogy normális kamasz legyen.
Higgyenek nekem úgyis értékes normális felnőtt válik majd belőle. (Ja és persze úgyis arra az egyetemre fog menni amelyikre maguk akarják, mert nem mer önökkel ellenkezni)
de például ilyeneket nem engednek pl.: az új Wolfenstein
Call of Duty, Medal of Honor a prince of persia határeset
(akik szoktak kicsit játszani azok tudják most miről pofázok)
a ruháim nem röhejesek de van amikor igen
a hajam amikor anyám levágatja mert ''hosszú'' akkor egy fél évig rajtam röhögnek
vertek már meg azért mert nem tetszett a többieknek a képem
xboxra olyan játékokat vesznek ha vesznek nagyon ritkán
amiket nem szeretek
amikor apám egyszer a névnapomra egy micimackó játékot vett odaadta a kezembe az összes haverom előtt
de a szüleim egy nagy félreértésben szenvednek mert az öcsém egyfolytába csak basztat (nem jutott eszembe más szó)
de olyanokat hogy hazajön a dirt pályáról és a szemebe köp (ez most halál komoly) és ezért én megverem és utána én kapok és anyámék azt hiszik hogy ez a játékoktól van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!