Mivel lepjük meg a lányom?
Hát ez hihetetlen, ilyet még én sem hallottam.:)
Vegyél Neki egy szép bőrkötéses naplót, írd bele a dátumot és onnantól kezdve írhatja a lányod a "nagykorúság" eseményeit. Ha később valaki megkérdezi, hogy miért pont akkor kezdte el a naplót írni, nem kell megmondani konkrétan és nem lesz kínos.
Az volt kínos, hogy megkérdezték, minek a dátuma. Nem akartam elmondani a keresztapámnak, a tanítónőnek, stb.
Amúgy örültem neki, nem is inkább az ajándéknak, hanem hogy megünnepelték é sörülnek neki. Persze az ajándék is tetszett. A kettő nem zárja ki egymást.
Amúgy miért kell folyton kötekedni?
Nagyon cuki kis család lehettek! :D
Nem szeretnél az anyukám lenni?:))
Amúgy egy gyűrűt is lehet,és nem dátumot bele vésetni,hanem pl,12 év. ( ugye ha 12 évesen jött/jön meg neki).és ha megkérdik mi az a dátum akkor azt mondja hogy 12 éves és azért van benne 12:) vagy a medál is jó,és abba is bele írni hogy 12:)
Szerintem ez kicsit bizarr, de lehet, hogy csak mert nem vagyok ilyen közeli viszonyban anyukámmal.
Szerintem a napló a legjobb ötlet ezek közül.
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!