Mit tegyek hogy ne gyűlöljem önmagam? 16/L
Igyekszem elkerülni hogy a tükörbe nézzek mert amikor meglátom magam szó szerint elkap a sírógörcs, annyira undorító vagyok. Egyetlen dolog nincs magamon amit ne utálnék. Egy ideig éheztettem magam, aztán pedig inkább kihánytam a kaját amit megettem, sokszor fizikailag bántom magam (addig mélyesztem a körmeimet a bőrömbe amíg nem vérzik vagy addig ütöm magam amíg be nem lilul).
És ez csak a külsőm.
A belsőm ha lehet még rondább. Lusta vagyok, tehetségtelen, hülye, ügyetlen, kétbalkezes, szerencsétlen, bunkó, buta és még sorolhatnám.
Már a legjobb barátnőm is kikészül tőlem, és félek hogy elveszítem ha nem változok meg. Belefáradt már az önutálatomba. (Vicces, hogy én egészen addig amíg meg nem ismertem őt, azt hittem, ez normális, hogy így érzek magam iránt.)
Mit tehetnék? Már voltam pszichológusnál és nem segített...
Ugyanez volt velem is pár éve, amikor annyi idős voltam, mint te. A doki megállapította, hogy depresziós vagyok, és gyógyszert is írt fel.
De nem szedtem, és a dokihoz sem jártam. Én gyógyítottam ki saját magam. Eldöntöttem, hogy ez nem mehet így tovább, én is magabiztos és boldog akarok lenni! És sikerült. Ha nagyon akarod, hogy más legyen a helyzet, meg tudod csinálni!!!!
Utána az életed is sokkal-sokkal jobb lesz (tapasztalat). Ha gondolod, szívesen segítek!
Történt amúgy valami a múltadban, ami előidézte ezt?
Kedves 3. válaszoló, köszönöm a megerősítést! :)
2. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!