Miért van az hogy nem tudok önmagam lenni a barátaim
előtt? :S
Figyelt kérdés
Otthon meg még pár ember előtt dől belőlem a hülyeség és normálisan hozzászólok mindenhez stb.
De a barátok előtt van amikor fél keresztül egy r.hadt szót nem tudok kinyögni és csak ülök értelmesen és röhögök magamba.
(ez nem volt mindig így.. nyáron én voltam szinte a legnagyobb arc közülük. Nem tudom hogy mitől és miért változtam meg így..)
Szerintetek mit lehetne tenni ?
2011. jan. 16. 20:51
1/4 anonim válasza:
hát szerintem már csak szimplán nem érzed jól magad köztük keress olyan barátoka akikkel a ciki helyzetekben is jól érzed magad
2011. jan. 16. 22:15
2/4 anonim válasza:
Általában időről időre változunk. Fiatalabb korban rövidebb idő alatt, idősebbként hosszabb idő alatt. Elképzelhető, hogy már nem a megfelelő emberekkel vagy körülvéve, és ezt belül érzed. Vagy a nyáron volt esetleg pár kellemetlen tapasztalatod velük, amikor nem úgy jöttek le a poénjaid vagy hasonlók, és emiatt gubóztál be. Ezen csak te tudsz változtatni. Vagy keres új barátokat, vagy próbáld a régiekkel elfogadtatni, hogy kicsit más lettél. De elsősorban te békülj meg magaddal. Attól, hogy nem ontod a poénokat, és vihogsz mint egy hülye fél napot, még lehetsz nagyon jó ember. Nem a poénok számán múlik ki a jó arc. Sztem.
2011. jan. 18. 21:12
3/4 anonim válasza:
Lehet hogy tudat alatt attól félsz, hogy az igazi éned nem tettszik nekik. Velem is valami hasonló volt, csak én voltam a bohóc, aztán találkoztam egy lánnyal társaságon kívül, eléggé maga alatt volt, és ő is meglepődött milyen normálisan el tudunk beszélgetni.
most az egész társaság ledöbbent hogy anya lettem, mert egy két ember szavaival élve, nem gondolták, hogy saját magamon kívül mást is életben tudok tartani, most meg agyba főbe dícsérnek, hogy felnőttem a feladathoz.
2011. jan. 19. 08:09
4/4 anonim válasza:
szerintem akkor nem igaziak azok a barátok.Talán nem ők azok, akik előtt ki tudsz teljesedni.Én is így voltam most, hogy van 2 nagyon jó barátom, azok előtt teljesen ki tudok nyílni.Ez attól függ hogy jól választassz-e barátokat.Ha van barátnőd és látod rajta, hogy ő próbál nyílni próbálj te is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!