Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem sokára 43 éves leszek, de még nem volt barátnőm . A kezdeti visszautasítások, és önmagam "utálata" keserűvé tett és korán feladtam. Beletemettem magam a munkába, barátaim nincsenek. Hogy kell ismerkedni manapság?
Mert lehet egy férfi akármilyen , ha magas az már fél siker,én alacsony vagyok.
Egy vidéki kisvárosban lakom , a szüleimnél , hát ez sem egy jó ajánló levél.Most már félem ,és gyűlölöm is a nőket , és ez a legrosszabb.Nagyon nagyon nehéz megváltozni, másképp látni a világot...
Nagyon egyszerű a megoldás! Keress valamilyen szakembert (pszichológust), aki segít. Nem egy alkalom lesz. Nem is kettő.
Ha megér neked annyi anyagi áldozatod a későbbi boldogulásod/boldogságod, mindenképpen ez ajánlatos.
Kalandod sem volt még?
szűz vagy?
társkeresőzz...
22F
Neked nem lehet privát e-mailt írni.
Ezt csak azért jegyzem meg, mert még itt is "elvágod"az esetleges lehetőséget...
Itt lehetőségek?
azért ne hülyítsd már szegényt!
Miért hülyíteném? Vanank itt egyedül állóak is , szerintem szép számmal.A lehetőséget mindig mindenhol meg kell hagyni.
Ha nem is a nagy ő-re talál itt rá, azért egy egy e-mail válás nincs kizárva.
Én így gondolom.
Irreális félelem, alaptalan gyűlölet... Nem, nem vagy beteg, tényleg minden rendben van a fejedben. :)
(Ennyi stiklije majd' mindenkinek van ám, hálistennek.)
ez hülyeség, hogy ha vki magas, már fél siker... szerintem. igaz,fiatal vagyok, de egyáltalán nem érzem ezt. párom 175 cm (inkább kevesebb,mint több) és ragadnak rá a csajok...illetve, ragadnának. :D
lényeg a lényeg, a magasság nem számít. szerintem is fordulj pszichomókushoz, és próbálj barátkozni. ha zavar, először férfitársaságod legyen, utána próbálj ismerkedni.
ne add fel! sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!