Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legromantikusabb dolog amit a párod tett érted? Mi volt a legromantikusabb dolog, ami valaha történt veled?
A férjem tudja, hogy szeretem a Toblerone-t, mikor hazaértem a munkából, áthúzta az ágyneműt, kék, szatén, huzattal, és Toberone pralinéból egy hatalmas szivet rakott az ágyra:)
Gyönyörűséges volt:)
Debrecenből elutazott Pestre, hozzám, egy egész éjszaka sétáltunk a városban, hajnalban pedig visszautazott, mert dolgoznia kellett.
Talán ez volt a két legromantikusabb dolog, de ő egyébként is romantikus alkat, forró fürdő, gyertyák, egy masszázs, ha látja, h alig állok a lábamon, elviszi a gyereket reggel a játszótérre, h kicsit tovább alhassak, odafigyel rám, soksor kapok apróságokat, csokit, van, h megpróbál főzni... :))))
6. éve vagyunk együtt, és 3 éves a gyerkőcünk:)
A legromantikusabb dolog talán az volt, amikor teliholdkor sétáltunk a tengerparti sétányon, miközben az utcazenészek zenéltek, a vörösrózsámmal a kezemben, amit akkor kaptam Tőle, majd ott a legromantikusabb pillanatban elcsattant az első csók köztünk :)
Amit meg a párom megtett értem az volt, mikor hétköznap este 9-10 körül felhívtam, hogy van egy kis probléma, de ne ijedjen meg, semmi komoly, és Ő úgy, hogy nem is tudta, hogy miről van szó, félbeszakított és azt mondta, hogy ha kell, most ebben a pillanatban beül a kocsiba, és átutazik miattam az egész országon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!