Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Olyan. Csúnyának érzem magam!...

Olyan. Csúnyának érzem magam! Hogy lehetne feljavítani az önbizalmamat? (Lent)

Figyelt kérdés

Az osztályban levegőnek néznek, maximum látom, ahogy rám nézve röhögnek. Vagy mikor néha odamennek hozzám, elkezdik piszkálni az arcom, hogy mennyire ragyás, meg hogy ismerem-e az arcradírt. Nos, nekem ilyen pólustágító, arcradír krémem van, amitől tiszta seb az arcom, szóval nem használom, nyomkodom a pattanásaimat. De ez olyan önbizalom romboló. Mindent megteszek, hogy legalább ne röhögjenek rajtam, próbálom a hajammal takarni a pattanásokat, vagy be alapozózom az egész arcomat (amit nem szeretek). De semmi, ugyanúgy nevetnek. És tudom, hogy rajtam, mert ha engem bámulva már majd' a földön fetrengenek, az már azért csak elárul valamit!

Minden reggel belenézek a tükörbe, és el kapom a fejem. A szemöldököm vastag, állandóan összenő, az arcom a napi 2 alapos mosakodás ellenére tiszta zsír.

Szeretnék valami lenni az engem piszkáló emberek szemében, de leginkább magamnak akarok megfelelni, ami nem megy, próbáltam már magamat szépnek látni, próbáltam már mosolyogva tükörbe nézni, de nem sokáig bírtam.

Szóval, ez a módszer nem jött be.

Valaki tud valami trükköt, esetleg tanácsot adni nekem?

12/L

2012. nov. 27. 17:36
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
És használ a tonik és az arcradír?
2012. dec. 4. 13:05
 42/42 A kérdező kommentje:
Igen, néhány van az arcomon még, de nem vészes! :D
2012. dec. 6. 20:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!