Olyan. Csúnyának érzem magam! Hogy lehetne feljavítani az önbizalmamat? (Lent)
Az osztályban levegőnek néznek, maximum látom, ahogy rám nézve röhögnek. Vagy mikor néha odamennek hozzám, elkezdik piszkálni az arcom, hogy mennyire ragyás, meg hogy ismerem-e az arcradírt. Nos, nekem ilyen pólustágító, arcradír krémem van, amitől tiszta seb az arcom, szóval nem használom, nyomkodom a pattanásaimat. De ez olyan önbizalom romboló. Mindent megteszek, hogy legalább ne röhögjenek rajtam, próbálom a hajammal takarni a pattanásokat, vagy be alapozózom az egész arcomat (amit nem szeretek). De semmi, ugyanúgy nevetnek. És tudom, hogy rajtam, mert ha engem bámulva már majd' a földön fetrengenek, az már azért csak elárul valamit!
Minden reggel belenézek a tükörbe, és el kapom a fejem. A szemöldököm vastag, állandóan összenő, az arcom a napi 2 alapos mosakodás ellenére tiszta zsír.
Szeretnék valami lenni az engem piszkáló emberek szemében, de leginkább magamnak akarok megfelelni, ami nem megy, próbáltam már magamat szépnek látni, próbáltam már mosolyogva tükörbe nézni, de nem sokáig bírtam.
Szóval, ez a módszer nem jött be.
Valaki tud valami trükköt, esetleg tanácsot adni nekem?
12/L
Ha viszont a nassolástól vannak a pattanások, és nem tudsz letenni a nassolásról, akkor keress olyan nasit, amitől nem lesznek pattanásaid.
Pl. natúr Hamlet. Az olajos magvakat nagyon gyorsan felejtsd el.
Nem feleslegesen, nem feleslegesen! Miért kell ezt mondani? Beszereztünk egy Soliteint arc tonikot ( [link] ), és egy arcradírt ( [link] pont ma, addig nyúztam anyumat! És nem engedi az alapozót, én használom magamtól, és remélem hogy a termékek használni fognak! :) És bátran kijelenthetem, ma még nem nasiztam! :D És nem is fogok, tegnap felzabáltam, és ma be sem mentem rágóért a boltba, hozattam anyummal, hogy ne kelljen bemennem, hogy utána ne tudjak megállni! :) SZóval a módszereket alakítom, már a kozmetikus témán is rajta vagyok, nyaggatom anyumat, és egyszer megunja! ;)
És ma még nem is nyomkodtam, ahogy anyum sem, mert azonnal elhúztam a fejem! ;)
Szóval, köszönöm mindenkinek! :D
Én is 12 éves lány vagyok. :) Pattanásos arcra arctisztító (Balea) kell, ezt anyukád biztos megengedi,nekem is van, tonikot (Nivea) is használj rá! Anyukád tudja, hogy kell ezeket használni. Alapozót felejtsd el! Zsíros arcodat safeguard (széfgárd) szappannal kell mosnod. Szintén olyan van nekem is, és sokat használ. Zavar, hogy röhögnek rajtad? Nem kell vele törődni, miért érdekel hogy röhögnek rajtad? Rajtam is röhögnek egy csomóan, mégse érdekel. Vannak barátaim, egyedül azok véleményére adok. Ja és, egyáltalán nincsenek sok barátaim, összesen 3 van. Én a (ha a mai világot vesszük) nyomik közé tartozom, mégis sokan irigykednek rám. Mert törődök a külsőmmel, igényes vagyok. Ezt te is megteheted, nem piszkálódásként mondom. :) Írj privátot nyugodtan nekem, ha még akarsz néhány tippet. A többi felhasználó meg ne jöjjön, hogy taknyos 12 éves, mellei sincsenek, alakja sincs, minek ad tanácsot. Egy, nem vagyok deszka, a legtöbb 12 évesnek már van melle. Kettő, szintén, alakom is van(nem azért mondom,mert egoista vagyok,mert egoista vagyok különben :P),és azért adok tanácsot, mert tudom min megy keresztül.
Ez mind szép és jó, de a kérdező már leírta hogy vettek az arcára kozmetikai szereket. Amúgy meg hogy jön ide a melled? :O
az utolsó előtti és az utolsó ugyanaz? hmm...
am én nekem nem az kell, h pont azt a terméket, mert honnan tudod, h nekem ugyanaz használna? Nem egész biztos, és mint már írtam, Soliteint barát anyukám, ahogy én is, és kösz, nem kérek Nivea és Balea cuccot, mert már ezt megvettük, és tovább költekezni pénzkidobás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!