Lányok! Hogyan tudnám az önbizalmamat növelni?
13 éves egyszerű lány vagyok. Nem nagyon szeretek velem egyidős lányok között lenni, mert pl.: reggel felveszek egy ruhát, belenézek a tükörbe, és megvagyok elégedve. Ezután elmegyünk szüleimmel bevásárolni, és látok egy-két lány, kb. egyidősek velem, nagyon divatos cuccokkban és méregetnek. Ilyenkor tök rossz kedvem lesz, mert rögtön azon gondolkodom, mi nem tetszik nekik rajtam?!
Aztán, suliban is, elmegyek pár lány mellet, ők nevedgélnek, és megint rossz kedvem lesz, hogy mit tehettem, vagy mivan rajtam, hogy kinevetnek, pedig, az se biztos, hogy rajtam nevetnek.
A barátnőim, és anyukám szerint is már üldözés mániám van :S Hogyan tudnám ezt elmulasztani, hogy lehetnék magabiztosabb??
hát szerintem majd kinövöd
én is ilyen voltam 13 évesen most 15 vagyok és nem érdekel ha néznek és nem gondolok arra, hogy rajtam nevetnek
Az ne érdeeljen, hogy lenéznek azok a lányok, akiknek átvette az irányítást maguk felett a divat.
Én speciel igenis bőnadrágot hordok, engem is megnéznek, de kit érdekel ? Nekem ez tetszik, pont.
Ami a nevetgélést illeti, nem vagy önbizalomhiányos ? MErt én az vagyok és én is mindig ezt hiszem, hogy mindenki rajtam röhög, ha nevetnek a közelemben.
utolsó:
akkor lehet, hogy egycipőben járunk! :) amúgy, irigyellek, hogy nem érdekelnek a többiek véleménye! bár énis, (hacsak egy kicsit is) de ilyen lehetnék!!!
figyelj.én elég jól öltözöm ahhoz képest.[nem menőzök,meg semmi. van 1-2 converse felsőm[ajándékba kaptam,még mielőtt valaki lehordana-.-] meg divatosabb ruháim[h&m,zara...] vannak].így is néha méregetnek a pláza pics*k.csak akkor nem fognak méregetni meg kiröhögni ha olyan vagy mint ők.nekik az a menő ha valaki apuci pénzéből felvarratja mindenét,megveszi a legdrágább sz@rokat[beismerem néha ebbe a drága dolog hibába beleesek én is.:$]és ott illegetik billegetik magukat.ne is törődj velük.=)
a sulisra meg annyit,hogy minden iskolában vannak beképzelt pics*k.ezekkel nem kell foglakozni.előbb utóbb észreveszik magukat.[vagy nem,de ha ennyire beképzeltek akkor egyedül lesznek.]
13/L
Mintha csak az én életemet írtad volna le :) Én is mindig azt hiszem, hogy rajtam röhögnek, meg hogy méregetnek.Anyukám is már ezerszer mondta, hogy nem, ez nem így van, csak én képzelem be magamnak, de hát nem tudok mit tenni :S :)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!