Vajon miért nem tudom megváltoztatni az önbizalmamat?
Ne érdekeljen,ennyi :D Nekem is van ilyen problémám.Nem vagyok szép,az egóm se rúg az egekbe(de attól még van),és még senki sem mondja h jaj ugyan már jól nézel ki bár én fiú vagyok :D Aztán gondoltam egyet és egyszerűen leszartam,én ilyen vagyok így kell szeretni alapon.Akinek meg nem tetszem nem kell h rám nézzen.
Hopsz egy picit offoltam nah mind1.Nekem ez jött be és szerintem csak ezt tudod tenni.De ez csak az én véleményem.
Elsőnél a pont. Vannak dolgok amiken nem tudsz változtatni.
Bár a mai eldurvult világban már mindenre van műtét, de nem ajánlom....
Nem feltétlen csak a külsőnek lehet élni, bár a legtöbb embert más nem érdekli. Inkább csinálj valamit és ne hülyeségeken agyalj csak...
Előbb utóbb be fogod látni, hogy nem csak a külső számít.
Ismerek elhízott lányokat, mégis olyan erős személyiségük van, hogy nem lehet őket nem szeretni :D Persze egy éjszakára nem őket keresik a 20 éves tökmagok, de előbb utóbb mindenki beérik és akkor nem feltétlen csak a külső alapján fog dönteni. Az értelemsebb semmiképp se.
Megértem az érzéseidet, én is ilyen voltam ennyi idősen. Az a fontos, hogy a külsődből hozd ki a legjobbat, legyél fitt és ápolt. És még fontosabb, hogy a belső értékeidet is ismerd meg és fejleszd.
Amikor ennyi idős voltam, nagyon kevés volt az önbizalmam, nem hittem senkinek, aki azt mondta, szép vagyok, utáltam magam, eltakartam az alakomat, mert úgy véltem, nem vagyok elég csinos. Az önbizalmam 20 évesen, egy stabil kapcsolatban jött helyre, elkezdtem csinosan öltözködni, sminkelni, rájöttem, milyen frizura áll jól... És sokkal szebb lett a világ, ragadtak rám a pasik... De most megnézve a tinikori fényképeket rájöttem, hogy sokkal szebb voltam 16 évesen, mint akkor gondoltam, és nevetek az akkori önmagamon, de kis butus voltam :) 36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!