Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Vajon miért nem tudom megválto...

Vajon miért nem tudom megváltoztatni az önbizalmamat?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, nem vagyok egoista de sokan mondják, hogy szép vagyok meg jó alakom van, sokan meg is bámulnak az utcán.. de ha szembejön egy szebb lány nálam vagy képeket nézek másokról stb. egyből az jut eszembe, hogy csúnya vagyok.. lehet, hogy más véleménye szerint és jobban nézek ki xy-nál.. de bennem úgyis az marad, hogy ő szebb, jobb stb.. tudom, hogy el kellene fogadnom, hogy én milyen vagyok..de ez nagyon ritkán megy általában csak akkor, ha pl. bulizni vagyok.. olyankor elfelejtem ezeket a dolgokat..de hétköznap megint jönnek ezek a dolgok.. mostanában nagyon rosszkedvem is van emiatt..alig mosolygok:S hogyan léphetnék túl rajta?
2011. nov. 28. 17:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne érdekeljen,ennyi :D Nekem is van ilyen problémám.Nem vagyok szép,az egóm se rúg az egekbe(de attól még van),és még senki sem mondja h jaj ugyan már jól nézel ki bár én fiú vagyok :D Aztán gondoltam egyet és egyszerűen leszartam,én ilyen vagyok így kell szeretni alapon.Akinek meg nem tetszem nem kell h rám nézzen.

Hopsz egy picit offoltam nah mind1.Nekem ez jött be és szerintem csak ezt tudod tenni.De ez csak az én véleményem.

2011. nov. 28. 17:54
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) megpróbálom leszarni xDD hátha megy
2011. nov. 28. 18:08
 3/6 anonim válasza:

Elsőnél a pont. Vannak dolgok amiken nem tudsz változtatni.

Bár a mai eldurvult világban már mindenre van műtét, de nem ajánlom....

Nem feltétlen csak a külsőnek lehet élni, bár a legtöbb embert más nem érdekli. Inkább csinálj valamit és ne hülyeségeken agyalj csak...

Előbb utóbb be fogod látni, hogy nem csak a külső számít.

Ismerek elhízott lányokat, mégis olyan erős személyiségük van, hogy nem lehet őket nem szeretni :D Persze egy éjszakára nem őket keresik a 20 éves tökmagok, de előbb utóbb mindenki beérik és akkor nem feltétlen csak a külső alapján fog dönteni. Az értelemsebb semmiképp se.

2011. nov. 28. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Megértem az érzéseidet, én is ilyen voltam ennyi idősen. Az a fontos, hogy a külsődből hozd ki a legjobbat, legyél fitt és ápolt. És még fontosabb, hogy a belső értékeidet is ismerd meg és fejleszd.

Amikor ennyi idős voltam, nagyon kevés volt az önbizalmam, nem hittem senkinek, aki azt mondta, szép vagyok, utáltam magam, eltakartam az alakomat, mert úgy véltem, nem vagyok elég csinos. Az önbizalmam 20 évesen, egy stabil kapcsolatban jött helyre, elkezdtem csinosan öltözködni, sminkelni, rájöttem, milyen frizura áll jól... És sokkal szebb lett a világ, ragadtak rám a pasik... De most megnézve a tinikori fényképeket rájöttem, hogy sokkal szebb voltam 16 évesen, mint akkor gondoltam, és nevetek az akkori önmagamon, de kis butus voltam :) 36/N

2011. nov. 29. 08:44
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) megfogadom a tanácsokat!
2011. nov. 29. 20:08
 6/6 anonim válasza:
személy szerint úgy gndolom, hogy a külső kevésbé számít a belsőnél... persze a külső is számít valamennyire, de egy normális ember nem csak a külseje miatt fogja megszeretni a másikat... ne foglalkozz a rossz gondolataiddal, fogadd el magad olyannak amiyen vagy. ha te nem tudod magad elfogadni ilyennek akkor mástól se várhatod el
2011. dec. 17. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!