Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vatera/Tesz-vesz-es anyukák:...

Vatera/Tesz-vesz-es anyukák: hogyan tudom megváltoztatni az aukció lejártának dátumát?

Figyelt kérdés

Rosszkor jár le , nem leszek itthon azokban a napokban, megtudom változtatni?

Köszönöm!!!

2011. ápr. 9. 16:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt nem tudom, de alulra az üzenősorba beírnám, hogy nem vagyok elérhető x.-ig..

És akkor tudják, hogy miért nem kapnak választ.

2011. ápr. 9. 16:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!Sajnos nem tudod!

De írd ki üzenetben vagy a terméklapra hogy az aukció lejártakor nem leszel otthon,így ha hazaértél csak akkor veszed fel a termék vásárlójával a kapcsolatot és utána postázod.Több helyen is láttam már hogy így oldották meg!

2011. ápr. 9. 17:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Előbbre hozni nem tudod, csak lejáratni és újra kell indítani, de az plusz pénz.

Az előttem szólók jót írtak, még esetleg annyit tehetsz, hogy a levelező programodba beállítod az automatikus választ mielőtt elutazol. Ha a vevő ír neked, egyből megy a válasz, hogy eddig és eddig nem vagy elérhető, mégsem az interneten hirdeted ki, hogy nem vagy otthon.

2011. ápr. 9. 17:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Megváltoztatni nem tudod sehogy.Az már akkor jár le.Csak lezárni tudod az aukciót.

Viszont én nem írnám oda,hogy nem vagyok itthon,mert volt már betörésre is példa.

Én már hallottam róla!!!!!

2011. ápr. 9. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!