Hogyan lehetne megváltoztatni az alvási szokását?
Figyelt kérdés
Kisfiam 6 és fél hónapos,este fél 8-8 körül vacsorázik,szopizik.Ilyenkor be is alszik.Leteszem,kb fél óra múlva sírva kel,felvan,nem akar aludni.megint enni kér,majd elalszik.Ha jó napja van,csak 1 körül kel enni,de a legnagyobb baj,hogy 5 körül felkel és nem alszik vissza.Ennek eredménye,hogy egész nap álmos,nyűgös.Délelőtt és délután is alszik 2-2 órát.6 körül már üvölt a fáradtságtól.Próbáltam már azt,hogy hagyom aludni,próbáltam már azt,hogy felkeltem,de az eredmény ugyanaz.2010. jún. 18. 13:12
1/2 anonim válasza:
Én a helyedben beiktatnék vacsi előtt egy nagy sétát,és jönne a vacsi (nem anyatej) ,majd ha pancsizott cicizne ebbe belealszik ugye...Ez olyan fél10 10 körül történne.Eltelik az alvós szakasz és amikor sírva ébred,nem beszélnék hozzá,fényt is csak minimálisat csinálnék,meg szopiztatnám ami megnyugtatja,és visszaaludna.Valahogy az idővel kombinálnék,el kell tolni a lefektetést akár 10ig is hiszen nyár van,így az ébredés is kitolódna.Ha cicin altatod,én a nappali altatással kezdeném.A délutáni alvásnál valahogy mindig vissza próbálnám altatni hogy úgy 5 körül ébredjen,este meg 10 körül raknám le...szóval a lényege hogy valahogy kitolni az esti altatatást.:)
2/2 A kérdező kommentje:
próbáltam húzni az időt de 8 körül szinte elájul.most a jobb időben ki szoktunk menni még este is.
2010. jún. 18. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!