Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák szerintetek, hogyan...

Anyukák szerintetek, hogyan tudnám megváltoztatni az alvását?

Figyelt kérdés

Kisfiam 15 hónapos, már kb 8 hónapja este 8kor alszik el..

Ezzel nincs is gond, viszont mostanában egyre korábban kel, 7-8 helyet fél 7, 6, ma pedig 5:20kor, persze az éjszakákat nem alussza át, párszor ébred.

Tudom, hogy összeségében sokat alszik, mert nappal is kb másfél 2 órát delel és, ha kiszámolom ez napi 12 óra alvás.

Volt, hogy este később raktam le 9-10 óra, de akkor is korán kel.

Hogyan kellene ezt megoldanom, hogy kicsit tovább aludjon?????

2010. márc. 12. 12:30
 1/9 A kérdező kommentje:

Még annyit, hogy Párom éjszaka 1 kor ér haza, így ő de. 10kor kel, emiatt is jó lenne , ha a kicsi mem 5-6 közt kezdené a napot....

Nem egyszerű addig lefoglalni , úgy, hogy Apa pihenhessen..

2010. márc. 12. 12:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Háááát, nem tudok ötletet adni, én is ezzel küzdök. Nem segít a korábban fektetés sem. Most hallottam, hogy ha citromfű teát adnék, talán nyugodtabb és hosszabb lenne az éjszaka. Egy próbát nektek is megérne...
2010. márc. 12. 12:45
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszike, de azon már rég tulvagyunk..

Most is úgy ébred csak 3-4 szer, hogy Viburcol kúpot kap, meg Chamomillt, na gondolhatod..

Nem tudom mit kellene kiagyalni, esetleg, ha több napig később van lerakva az talán????

Úgy lehet átállna a biológiai órájuk, nem tudom..

2010. márc. 12. 13:01
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem próbáld kibírni ezt a két hetet,mert óraátállítunk ugye,és minden egy órával későbbre kerül!Hátha beválik!:)

Csak ötlet,nem tapasztalat,mert a lányom még csak 3 hós!

2010. márc. 12. 13:05
 5/9 A kérdező kommentje:

Na erre nem is gondoltam...

Habár nálunk semmit nem változott a dolog a multkori állításnál sem:(

Azért köszönöm:)

2010. márc. 12. 13:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Eleget eszik szerinted napközben? Csak a ti kajátokat eszi már? Próbàlj tartalmasabb hamikat adni neki, főleg délutántól. Eszik is éjjel, mikor felkel vagy nem kap semmit? Tejet/tápit?
2010. márc. 12. 14:06
 7/9 A kérdező kommentje:

Éjszaka nem eszik, csak inni szokott.Este 6körül eszik, tejbegríz, bundáskenyér, mikor mi, lefekvéskor pedig 250ml tápi...lehet éhes lenne, azért kel korán???

Sajna mostanában nem túl jó evő, mert jönnek a fogai folyamatosan...

2010. márc. 12. 14:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Én irtam, hogy lehet éhes...ugyanezt csinálta a fiam, szintén fogzáskor, a rágófogaknál. Kevesebbet evett nappal, ezért kelt szegény korábban. Èn hajnalban, mikor felkelt 3-4 körül, bizony tápit adtam neki, igy aludt 8- ig legalább.
2010. márc. 12. 14:25
 9/9 A kérdező kommentje:

Jajj, nagyon köszike:)

Gergőnek is a rágói jönnek, igaz már szinte ki is bújtak, de jönnek lent is, akkor tuti éhes a lelkem,,ki is próbálom, csak tartok tőle mire visszaérek a tápival, vagy kiordítja magát , vagy bealszik...

Ha meg reggel 6körül adom neki, mikor felkel, tuti nem alszik már vissza.

Ma 7ig vergődött rajtam, majd bealudtunk fél 9ig, így a 11 helyett 13kor aludt el, még nyomja, így viszont nem fog 8kor aludni lehet..

Nem is tudom, hogy csináljam, igazábol tök jó volt, hogy 8kor már aludt, nem nagyon szeretném ezt kitolni, csak nem volt jobb ötletem.

És nálatok minden ok, azóta????Meddig evett hajnalban?

2010. márc. 12. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!