Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Mit szólnátok ahhoz,...

Szülők! Mit szólnátok ahhoz, hogyha a 15 éves lányotok bejelentené, hogy barátja van? Kamaszok! Nektek hogy reagáltak szüleitek?

Figyelt kérdés

Korainak tartanátok vagy engednétek?

Egyáltalán mit reagálnátok?

2012. nov. 3. 14:22
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Csajok! Mire jo a valaszok kritizalasa? Vegyetek mar eszre, hogy itt, ez a kerdes nem arrol szol, hogy mi van Timybabyh-vel, es Timybaby az elsö valaszaban a feltett kerdesre valaszolt (hogyan reagaltak a szülei, egyebek es ö mit tenne), miert kell itelkezni, keretlenül velemenyt mondani?

Most olvastam terez anyatol: "Ha mindenki a sajat haza körül söpörne, az egesz vilag tiszta lenne." Es ki-ki mashol tart, elfogadhatjuk ezt igy?

Amugy nem hiszem, hogy ma 13 evesen nem fordul elö fogamzasgatlo alkalmi szedese, mivel meg nekem is lett volna lehetösegem 12 evesen. Alighogy megjött az elsö mensesem, anyu vett alkalmi gyogyszert es kitette a szekrenybe, es szolt, "hogyha netan megis" szüksegem lenne ra, vegyem be. A felvilagositas mar 2-3 eve megtörtent, bar olyan szinten, hogy "szetröhögtük magunkat" a tesommal, de amugy is felnöttebb voltam a koromnal, mashonnan is tudtam, szoval ezzel minden rendben volt. Es persze nem volt ra szüksegem, 12 evesen meg eszembe se volt sem lefeküdni valakivel, de meg fiuzni sem.

Ezek utan jött a többi, amiröl irtam (hogy 15 evesen elküldte az elsö baratomat, mig tesomhoz mashogy viszonyult...stb).

De szerintem ez a "hatha netan megis" gyogyszer ötlete oke.

38/nö

2012. nov. 11. 22:51
 32/32 anonim ***** válasza:
59%
Korai?? Hol élsz Te?? Mi az,hogy "engednétek-e"? Ha nem engeded úgy is megoldják.. Inkább engedd és akkor őszinték lesznek veled és megbíznak benned!
2012. nov. 14. 18:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!