Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Mit szólnátok ahhoz,...

Szülők! Mit szólnátok ahhoz, hogyha a 15 éves lányotok bejelentené, hogy barátja van? Kamaszok! Nektek hogy reagáltak szüleitek?

Figyelt kérdés

Korainak tartanátok vagy engednétek?

Egyáltalán mit reagálnátok?

2012. nov. 3. 14:22
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
87%

13 éves voltam,1 hetes "kapcsolatom" volt,igazi pixelszerelem,sosem találkoztunk.A második kapcsolatom 14 évesen volt,ez már 10 hónapon keresztül tartott,pont a felvételi időszakban,de ez nem zavart semmilyen vizet.Vele nem feküdtem le,őt tudta anya,hogy van nekem.Aztán volt 2 évig kapcsolatom egy lánnyal,anya azt tudta,hogy csak barátok vagyunk vele,dehát nem így volt.Nálunk is aludt két hetet a két évből,a többi találka meg a közeli városban volt,de sosem buktunk le,mert tényleg óvatosak voltunk.Vele feküdtem le először.Most nincs senkim,de ezt sem fogja tudni anya.A 10 hónapos kapcsolatomat támogatta,de mindig elmondta őszintén a véleményét,hogy nem illik hozzám az a fiú.Aztán meg mondta,hogy szexről még csak szó se essen!Akkor megfogadtam,15 évesen a lánnyal már nemt dutam betartani,hogy ne legyen szex.:) Biszexuális vagyok,amiről anya továbbra sem tud.Néhány barátnőm tud róla,meg 2 ember,akikben simán megmerek bízni.A kinyilatkoztatás csak felnőttkorba jönne elő,akkor is csak a legvégsőbb esetben.Egyébként férjet,gyerekeket szeretnék,és ezzel úgy érzem,hogy boldog is lennék.Amúgy ha lesz egy lányom,és belép a tinikorba,akkor inkább elbeszélgetek vele,mintha a barátnője és egyben az anyja is lennék,mintsem hogy hülyeségeket csináljon.Próbálnám úgy egyengetni az útját,hogy csak 14-15 éves kor körül legyen barátja,de akkor még ne feküdjön le senkivel.Aztán 16-17 éves korától kezdve meg már csinálhat,amit akar "szinte",mert nem is az a lényeg,hogy kivel van,csak az,hogy boldog és egészséges legyen.Szerintem egy jó anyuka enged,amennyit engedni szabad,és nem szigorú,hanem MEGGONDOLT ÉS TUD HATNI A LELKIISMERETRE!

17/L

2012. nov. 4. 22:51
 22/32 anonim ***** válasza:

Azzal semmi gond ha van egy barátja,gyerekszerelme nekem is volt.Már kiskorában sokat beszélgetnék vele,felvilágosítanám,felhívnám mindenre a figyelmét,főleg a korai szex kockázataira.Ha már kis korban rendes nevelést kapott,normális az értékrendje,15 évesen csóknál tovább nem menne ebbe biztos vagyok.Csók,puszi,kézfogás,közös programok,meg szerintem nem probléma, ne felejtkezzen meg a tanulásról,a sportról,a hobbijáról és semmi gond sincs.de együtt alvás,szex az nem fér bele,bár ezt Ő is tudná.

Nekem volt már óvodás kori szerelmem egészen 10 éves koromig,persze szájra puszi volt a max és fel sem merült más azt aranyosnak tartották a szülők,majd már majdnem 15 voltam mikor egy táborban összejöttem egy sráccal,vele sem mentem tovább a csóknál és a szülők nem akadtak ki egyátalán,tudtam,hogy mit lehet,mit nem,és nem vágytam többre.

2012. nov. 5. 10:59
 23/32 anonim ***** válasza:
bocsi elküldtem,aztán 17 évesen is volt egy rövidebb kapcsolatom vele a pettingig jutottam,anya nem tiltotta el tőlem a srácot,mivel rendest nevelést kaptam bízott bennem,hogy nem csinálok hülyeséget,aztán 18 évesen 2-2 hónapos kapcsolatom volt,de egyikkel sem feküdtem le,bár az utóbbi aludt nálunk egyszer-kétszer buli után,az elsőnél 19 éves voltam,a gólyatáborban ismerkedtünk meg,Ő az első igazi szerelem a többi ehhez képest gyermeki fellángolás volt,vele is együtt aludhattam 20 évesen összeköltöztünk,már 23 éves vagyok,Ő a vőlegényem,és van egy 1,5 éves kisfiunk is,és nagyon örülök,hogy a szüleim rendesen neveltek,és foglalkoztak velem
2012. nov. 5. 11:07
 24/32 anonim válasza:
Én 15 éves vagyok, és most több mint 4 hónapja van kedvesem.Ő az első akivel járok.Az anyámmal élek és ő nem tud róla.Szerintem így van jól, a barátommal amit kell megbeszélünk, de én az 52 éves édesanyámmal nem vagyok jó kapcsolatban ezért van így, és szerintem jól is van.Ha tudná sem haragudhatna mert nem tudja mit érzünk pontosan egymás iránt, nem szeretkeztünk, (a barátom 19, szűz), szóval akár még lehet anyám is megbizonyosodhatna róla, hogy komoly kapcsolat és nem csak egyszerűen dúlnak a vágyak. Azért mi sem vagyunk a barátommal túl komolyak sem, nyilván belefér még az, hogy néha fogdos, vagy nagyon romantikus hangulatban vagyunk, ez teszi érdekessé a mi kapcsolatunk. :)
2012. nov. 5. 15:32
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

Hát én most töltöttem nyáron a 16-ot

És augusztusban szültem a lányom aki most 3 honapos.

Szerintem azzal semmi baj nincs ha van barája azzal se ha

sexuális életett él. Csak jo indulatbol mondom a dolgokat ne ugy magyarázd el neki mind egy 3 éves gyereknek aki nem tud semmit a dolgokról. Hanem SZERINTEM mond meg nyugottan lehet vid el nögyogyászhoz és iras ki neki fogamzásgátlót. Ezzel minden gondot meg fogsz oldani.

Én 3 éve vagyok párommal 13 és fél éves korom ota ügye most vagyok 16 ö pedig 20 amugy örülünk a babának de jo lett volna máshogy is. Anyámék tiltottak töle.. én meg szökdöstem a gyámhatoság a sok körözés miatt és iskola kerülés miatt amit párommal töltöttem gyermek otthonba vitetek. Onan mikor kijötem ugy ahogy találkozhattam vele. Aztán ösze jött a baba. Mivel csak nem meek el egyedül a nögyogyászhoz hogy irjon ki nekem 10.000 ft-os gyogyszert :S

2012. nov. 10. 10:31
 26/32 anonim ***** válasza:
68%

Utolsó nem csodálom,hogy tiltották,hogy közel nagykorú fiúval legyél,az meg,hogy egy 18 alatti gyerek fogamzásgátlót szedjen nagy felelőtlenség.Ott az óvszer érdekes módon nekünk pl sosem szakadt még ki,gondolom ti nem használtátok, a szüleid hibája is nyilván de a tiétek is,hogy 16 évesen anyuka vagy.

Inkább nem kellett volna még gyerekként szexuális életet élni nem a szülőt okolni,hogy nem iratott fel fogamzásgátlót a fejlődésben lévő gyerekének.

2012. nov. 10. 11:38
 27/32 anonim ***** válasza:
31%
Amedig az egész sztorit nem tudod adig ne bebszélj igy velem sztem a gyereket meg akartam ugy ahogy mivel intézetbe voltam. Ugy kijöttem volna. csak ha lett volna fogamzásgátlo amit a 15 éves osztélytársaim 80% -a szedd akor azon nem gondolkodtam volna h ne vegyem be. Nem voltam jobba anyámal a párom meg 16 éves volt sztem ez nem sok. 3 év. De amugy meg nagyon örülök a kislányomnak mert miatta vagyok joba most anyámal páromat is elfogaták ugy ahogy és jo anyának tartom magam és ö a legnagyobb boldogságom a párommal együtt.
2012. nov. 10. 19:24
 28/32 anonim ***** válasza:
Timybaby tiszta szégyen vagy :'D LOL
2012. nov. 11. 08:19
 29/32 anonim ***** válasza:
0%

Hát szerintem szégyenletesebb az aki lenézi az olyat aki a saját hibájábol akar segiteni másoknak.

Mert örülnék ha jobba lennék anyámal nem tudom mért kelett ezt csinálnia mert ezért nem vagyunk ojan jobba.

Már bocs.

2012. nov. 11. 15:49
 30/32 anonim ***** válasza:

Na kedves Timy-ke!

Először is, egy másik kérdésnél már elolvastam a te story-dat:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

B@sszus kulcs hát ne haragudj ha én 13,5 évesen azzal álltam volna anyu elé h írasson f.gátlót, akkora büdöspofont kaptam volna hogy ott halok meg. Nem akarok pofázni de te hogy mered anyudat hibáztatni? He? Örülj hogy nem hajítottak ki! Mert velem -és pár bnőmmel ahogy a szüleimet/szüleinket ismerem- ezt tették volna! 13 évesen nem hogy f.gátló ember még nekem a fiúzást sem engették...

Nézd engem igazán nem az háborít fel, hogy anya lettél, hanem ahhogy anyudékról beszélsz....fuhj...sajnálom anyukádat.... :(

13 évesen nemi életet élni, majd teherbe esni, a fiúd nem is dolgozik, aztán meg itt nyígni hogy jahj mert nkd anyud nem íratott f.gátlót 13 évesen..menj már.....

2012. nov. 11. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!