Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek ha 14 éves...

Mit tennétek ha 14 éves kamasz fiatok bejelentené hogy meleg és lenne egy barátja?

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok a válaszokra.
2012. okt. 20. 12:50
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
87%

Megdöbbenék, boldog nem lennék, de attól még a gyerekem maradna. Titkon reménykednék, hogy ez csak valami kamaszos "fellángolás" és csak kiváncsi.

Nekem egy 2 éves kislányom van és nem történhetne olyan, nem tudna olyat tenni ami miatt elfordulnék Tőle.

Te a szülő vagy a gyerek vagy?

2012. okt. 20. 12:59
 2/29 A kérdező kommentje:
Én 21 éves vagyok, de 2-3 éve én is ezzel néztem szembe de rendeződött valamelyest anyámmal a kapcsolatunk, bár eddig kapcsolatom nem volt férfival.
2012. okt. 20. 13:05
 3/29 anonim ***** válasza:
92%

Ha ennyi idősen jelentené be, akkor azt hiszem, nem venném olyan komolyan, arra gondolnék, hogy ez még változhat.

De először is megköszönném neki, hogy elmondta, és igyekeznék olyan beszélgetős helyzetet teremteni, hogy el tudja mondani az érzéseit, szóval ne csak a konkrétumokat.

Biztosítanám róla, hogy nagyon szeretem, de arra megkérném, hogy szexuális viszonyba ne keveredjen még, s hozzátenném, hogy ha hetero lenne, akkor is ugyanezt mondanám.

Szóval igyekeznék rendes lenni vele, de később, ha nem látja, az apja nyakába borulva zokognék.

2012. okt. 20. 14:00
 4/29 A kérdező kommentje:
S ha már olyanokról álmodozna mondjuk hogy milyen lesz 4 év múlva? Amúgy én is 12-13 évesen eszméltem rá, bár kicsiként is voltak jelek, hogy férfiak tetszenek. Szóval nem változott, mikor jártam lánnyal nem tudtam volna vele lefeküdni... Így meg is szakadt a kapcsolat.
2012. okt. 20. 14:05
 5/29 anonim ***** válasza:
83%
Hát meglepődnék, de biztosítanám hogy szeretem, és próbálnám elfogadni a párját mindenképpen.
2012. okt. 20. 15:33
 6/29 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem agyverzest kapnek,vagy infartust!
2012. okt. 20. 16:07
 7/29 anonim ***** válasza:
77%
Engem nem zavarna, elfogadnám és szeretném megismerni a párját. Nem értem, miért kell ebből ekkora ügyet csinálni. Bizonyos IQ feletti embereknek ez nem számít. Az az alattiakkal meg nem szabad foglalkozni. Nem taníthatsz meg beszélni egy kutyát, így nem taníthatod meg másnak sem azt, hogy a másság nem betegség. Én személy szerint egy tulajdonságnak tartom, ahogy a szemszínt és testmagasságot is. Örülnék, hogy a fiam őszinte hozzám. L28
2012. okt. 20. 16:47
 8/29 anonim ***** válasza:
78%
Biztosan kellene egy kis idő,hogy feldolgozzam,de annak örülnék ha a bizalmába avatna ilyen "kényes"témában is.Fiatalnak tartanám még komolyabb kapcsolathoz,de ez lány esetében is így lenne.Ilyen idős korára a megfelelő felvilágosítást már megkapta volna tőlünk,tehát csak támogatnánk a lelkét ha szükséges.Igazából csak, az unoka iránti vágyam "sérülne".
2012. okt. 20. 18:13
 9/29 anonim ***** válasza:
50%

# 7

Nem kell hozzá IQ. Max, ha valaki nem tudja kezelni a helyzetet, hogy egy homoszexuálissal van dolga. (Mert ugye problémamegoldó-képesség.)

Viszont ha szülő lennék biztos aztmondanám titkolja el, ugyanis a 14 évesek körében ezzel annyit szekálnák, hogy esténként sírna... Másrészt ugye még tanítják is manapság (legalábbis nekünk), hogy ebben a korban simán érezhetünk valamit, akár azonos nemű felé is, mert ilyenkor 'meg vagyunk őrülve', ergo szülőként nem könyvelném el a gyerekem melegnek, bíznék benne, hogy ez még nem fix, másrészről elmondanám, hogy nem nagyon örülök neki, DE ez az ő döntése, viszont vállalja el a velejárókat, mármint ugye a társadalom hogy fog rá nézni. (Társadalom alatt inkább a suliközösséget veszem.)

Remélem érthető volt a válaszom, ugyanis elég késő van.

14/F

2012. okt. 20. 23:49
 10/29 anonim ***** válasza:
70%

Nem vagyok anyuka,de remélem,hogy az leszek.Mindennél jobban szeretnék egy egészséges kisbabát,aki felnőve boldog ember lesz,boldog párkapcsolatban él és örül,hogy megszületett.Nos,én alapból másképp látom egyébként ezt a helyzetet,mivel én biszexuális vagyok.Ha a gyermekem leszbikus/biszexuális/homoszexuális/tranzszexuális vagy akármi is lenne,akkor elfogadnám.Vannak leszbikus barátnőim,van egy transzexuális fiú(ismerősöm,még ugyan eléggé fiús kinézete van,de át akarja magát operáltatni).Nem tudom elítélni a nemi identitásokat.Mindegy az,hogy kivel csókolózik,kibe szerelmes,kivel fekszik le,kivel él együtt..a gyermekem maradna!Felelősséget éreznék iránta,megvédeném,mellette állnék..és kitekerném annak a nyakát,aki merné bántani!Csak a konzervatív emberek ítélik el a másságot,akiknek nincsen boldog életük.És hozzáteszem,hogy ezek az emberek,akik nagyon mélyen(!) elítélik a másságot,azok vágynak leginkább egy ilyen kapcsolatra.Vagy ha nem is ilyenre,de az teljesen biztos,hogy vágynak egy érzésekkel teli kapcsolatra.

Azt mondanám a fiamnak,hogy rendben,csak vigyázzon,hogy ne szekálják és mindig mondja el nekem,ha mégis szekálnák..

17/L

2012. okt. 21. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!