Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennétek ha 14 éves...

Mit tennétek ha 14 éves kamasz fiatok bejelentené hogy meleg és lenne egy barátja?

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok a válaszokra.
2012. okt. 20. 12:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
71%

A melegeknek azt kéne elfogadni, hogy a szülő nem tudja egy perc alatt feldolgozni a tényeket. Maga a gyerek talán évekig érlelte magában, gondolkodott, rendszerezte magában a dolgokat, de a szülőtől elvárná, hogy rögvest jól reagáljon. Ez nem így működik. Mindenkinek ugyanúgy türelmesnek és megértőnek kell lenni a másikkal.

Kedves Kérdező, anyukádnak biztosan jól esne, ha te is azt az empátiát és kedvességet nyújtanád neki, amit te magad is vársz. Lehet, hogy hosszú évek munkája lesz, míg elfogadja, hogy másfajta élete lesz a féltett, szeretett gyermekének, mint amit elképzelt, és lehet, hogy nem lesz unokája sem - ami igenis nagy csapás annak, aki a a klasszikus családmodellben gondolkodó, a boldogságot abban megtaláló heteró ember.

2012. okt. 22. 11:43
 22/29 anonim ***** válasza:
94%
Semmit nem tennék, számomra ez nem egy különös dolog, nem tartom a melegeket rosszabb embernek mint másokat. Számomra ugyanolyanok. Nem zavarna, ha a fiam meleg lenne.
2012. okt. 22. 20:15
 23/29 anonim ***** válasza:
36%
Rendkívül szomorú lennék. Persze nem tudnám nem szeretni, de nem hiszem, hogy el tudnám viselni, hogy lássam egy fiúval szájra puszizni, meg ilyenek. Bárki bármit is mondd, ez egy szülőnek fájdalom... Még ha nem is fordul el, ha fel is dolgozza v.hogy később, fájdalom és csalódás...
2012. okt. 23. 19:55
 24/29 anonim ***** válasza:
65%
Kedves előző, ez egyes szülőknek fájdalom, másoknak meg nem különösebben az, ez attól függ pusztán, hogy az adott szülőnek mi a saját véleménye a homoszexualitásról. Én pl. valószínűleg jobban viseltem volna, ha valamelyik gyerek a saját nemét preferálta volna, mint ha valamelyik azt fejtegette volna, hogy ő mondjuk szűzen akar házasodni (egyik se fordult elő) n.b. finoman szólva nem rajongok a vaskalapos konzervativizmusért, amíg a homoszexualitással semmi bajom, tehát ez az én értékrendemen múlik... de mindkét féle döntést elfogadtam volna, mert a gyerek magánügye, élete.
2012. okt. 23. 20:23
 25/29 anonim ***** válasza:
15%
először őt aztán magamat lőném le
2012. okt. 30. 20:18
 26/29 anonim ***** válasza:
74%
#25, és miért nem fordított sorrendben? :)
2012. okt. 30. 20:37
 27/29 anonim ***** válasza:
92%
Meglepődnék valószínűleg,de biztosítanám afelől, hogy én továbbra is támogatom és megértem ,ha ő saját neméhez vonzódna. Nekem nincs problémám a melegekkel,sőt ha van is egy barátja akit szeret akkor annak még örülnék is ,mert boldog lenne és egy szülőnek semmi sem jelent nagyobb örömet,mint ha a gyereke is boldog. Kicsit megdöbbennék az információn ugyan, de mellette állnék!
2012. nov. 2. 15:37
 28/29 anonim válasza:
94%
90%-ban ezek tök normális válaszok :O nem gondoltam volna h ennyien képesek ilyen intelligensen gondolkodni ebben az elég kényes témában :D jó persze mindenki csak beleképzeli magát javarészt h mi lenne ha... de akkor is kellemes csalódás, mert én sem fordulnék el soha a gyerekemtől emiatt. ha egyszer ő így lesz boldog, akkor ez van
2012. nov. 2. 22:50
 29/29 anonim válasza:
Átölelném, megköszönném hogy bizalmat szavazott nekem és kérném hogy hívja meg hozzánk vacsorára a barátját :)
2017. jan. 13. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!