Szülők! Mit szólnátok ahhoz, hogyha a 15 éves lányotok bejelentené, hogy barátja van? Kamaszok! Nektek hogy reagáltak szüleitek?
Korainak tartanátok vagy engednétek?
Egyáltalán mit reagálnátok?
Köszönöm a választ!
Én vagyok a 15 éves lány és két hete van barátom és csak azon a szinten szeretnénk maradni amit Te írtál első (ölelkezés,kézfogás,csók,puszi)
Eltiltanám, a lányom most 17 éves és nem lehet barátja.
kitűnő nevelést adtam neki, eddig nem ivott alkoholt, nem cigizett ,nem bulizott, jó tanuló.
Majd ha nagykorú lesz.
Bocs de konzervatív vagyok.
Föleg a 6-osnak, de persze a kerdezönek is:
En olyan csaladbol jövök, ahol gyakran felcserelödtek sajnos a szülö-gyerek szerepek (pl. atmenetileg kb 14 evesen csaladi kasszat beosztottam alkoholista apam helyett...stb, hivatalos papirokat regota en kezeltem...stb, nem reszletezem). Megis, anyu hozzam nagyon "szigoru" volt, igy 15 evesen (közepisk.1.oszt. utani nyaron), amikor bemutattam az akkor egyetemre felvett baratomat, egyszerüen az ajtoban közölte vele, hogy nekem ez meg nem engedelyezett, ezert jöjjön vissza, amikor 18 leszek! :D Kepzelheted, egy kezdödö kapcsolat volt csak, hat itt be is fejezödött. Akkoriban meg nem volt mobiltelefon vagy hasonlok, engem meg "szobafogsagra" itelt hetekig, nehogy talalkozhassak vele veletlenül.
A legkomiszabb az egeszben, hogy a hugom persze 16 evesen mar nalunk egy agyban aludhatott az akkori baratjaval, es nem mellekesen en meg ezt követöen, 23 evesen sem aludhatott nalunk az en akkori baratom - tehat tisztan lathato, hogy itt nem "erettseg" vagy hasonlo ervek alltak a hatterben, hanem egy emberi jatszma.
Engem nagyon meghat erzelmileg, hogy mostanaban, az ovi ota a kislanyom azt zengi ejjel-nappal, hogy "anya, Te vagy a legjobb anya".
Igy jutott ez eszembe, hogy szerintem en ilyet sosem mondtam, sosem ereztem. Ugye nem csodalkozik senki, hogy az anyamat nem tartom "jo anyanak"?
38N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!