Titeket büntettek már meg a szüleitek úgy hogy fizikailag bántalmaztak?
szerintem egy - két szülői pofon nemárt meg ha a gyerek tényleg olyan dolgot csináll amit nem kéne.
Multkor a 13 éves lányomnak 1órát könyörögtem rakja rendbe a konyhát. Nem volt hajlandó. Kapott 2 nagy pofont meglepődött mert nem szoktam verni a gyerekemet. Azonnal fogta magát és rendet rakott. Semmi baja nem lett tőle.
A nagyobbik lányom akkor kapta élete másik pofonát mikor 16 évesen részegen jött haza. Beált az ajtóba és repült egy nagy pofon. Az apja bevágta zuhany alá és ment aludni. Másnap meg elbeszélgettünk vele hogy ez miért nem helyes. Szerintem 1 - 2 atyai pofon néha kell. Persze nem rendszeresen.
Pár pofonnak tényleg hatása van. Ennyibe még senki sem halt bele és idősebb korában sok mindenki mikor visszaemlékszik helyesli, hogy akkor kapott 1-2 pofont :)
Én nem emlékszek pofonra így, de biztos megesett. Légycsapó nyele volt néha. :)
Kiskoromban a fenekemre csaptak rá ha visszabeszéltem,vagy nem fogadtam szót,olyan 6 éves korom óta nem ütöttek már meg.Bár,egyszer kaptam egy hatalmas pofont 11 évesen,már nem emlékszem hogy miért,talán visszabeszéltem.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!