Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nektek is ugyanilyen a szüleitek?

Nektek is ugyanilyen a szüleitek?

Figyelt kérdés
Én is kamasz vagyok. De én olyan vagyok hogy nem járok bulizni, sohasem próbáltam ki a cigit pedig már 18 éves vagyok nem iszok alkoholt még csak besem rúgtam életemben. Segítek a szüleimnek, segítek bevásárolni van hogy egyedül meegyek fiú létemre meg főzők itthon. Szerinetm ez a legtöbb szülő vágya. Mégis ha mondjuk 1 kis morzsát lenthagyok a földön vagy nem mosogatom el a tálcámat akkor az anyám és az apám belémköt de úgy hogy mindenféle hülyének elmebetegnek beállít stb.. Dez még nem mindegy. Rögtönmiután betöltöttem a 18 születésnapomat rá pár hónapra, rám hívták a mentőket mert veszekedtem velük. De csak ilyen apróságokon. Aztán kijött 2 mentősemberek meg képzeljétek a rendőrség is köjött abból is 2 ember. Aztán a szüleim meg az a 4 ember beállít a szobámba, hogy elmebeteg vaok. stb A rendőrők a mentősők természetesen a szüleimnek hittek, és bevittek a pszichátriára osztályra, ott tartottak vagy 1-2 napot. Aztán hazaengedtek és az anyám természetesn bocsánatot kért és máig megbánta mert mindig mondja, de számomra hogy majdnem megbilincseltek a semmiért a rendőrők meg hogy valódi "elmebetegek" között feküdtem számomra ez annyira megalázó volt még mostanra sem hevertem ki, és már ott tartok hogy inkább meghalok, mert ezt soha nem lehet elfelejteni.
2012. okt. 31. 01:07
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
ÉS azonkívűl mind minden kamasz nekem is van olyan hogy rossz kedvű vagyok, de ahelyett hogy megbeszélném velük a problémáimat meg ilyenek nem is engedik hogy beszélgessek velük. Mindig azt mondja anyám: Most haggyál békén mert fáradt vagyok. De egésznap ott ül a számítógép előtt.
2012. okt. 31. 01:11
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
ha így nevelnek a végén még tényleg az leszel ... helyedbe lelépnék
2012. okt. 31. 01:24
 3/15 B25 ***** válasza:
100%
Mond el nekik a véleményed persze normálisan.
2012. okt. 31. 11:37
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

18 éves vagy, ráadásul fiú. Bárhol találsz, ha mást nem fizikai munkát. Vagy hagyod, hogy basztassanak és megalázzanak ilyen komoly szinten, vagy pakolsz és mész. Én az utóbbit választanám! Ez a te életed, és nem kötelességed elviselni az ilyeneket! Ők meg éljék a sajátjukat, nyugalomban, elmebeteg gyerek nélkül.

ui: Azért nehéz elhinnem, hogy minden előzmény nélkül hívják ki a szerveket hozzád, és azok minden jel nélkül bevisznek. Mentős vagyok, ezért kételkedem. Valami hiányzik a sztoridból. Veszekedni lehet kiabálással, meg késsel hadonászva is...

2012. okt. 31. 15:49
 5/15 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Kibaálni sosem szoktam, késsel hadonászni pedig végképp nem. De ha netán késsel hadonásztam volna akkor nem lennék most "depressziós" mert akkor úgy gondolom hogy megérdemeltem volna. De mivel nem tettem, és semmi ilyen dolgokat, nem csináltam, ezért szerintem rossz húzás volt ez tőlük. És mondom utána bocsánato is kértek mert belátták, hogy ez nem volt normális dolog, de ezt azért nem lehet egykönnyen elfelejteni. Egyébként meg sok esetben nem is velem szoktak veszekedni hanem egymással meg a tesómmal. CSak mivel én vagyok a kissebik a családban, minden probléma,, meg mindenm rám hárul, vagyis rám kenik, hogy ezis meg az is miattad van.
2012. okt. 31. 16:35
 6/15 A kérdező kommentje:
De az anyám az mindenféle hülye dolgokat bemesélt a mentősöknek ami fele nem volt igaz ezért vittek be. Természetesen én udvarisa voltam velük, és mentem velük, de még szóhoz sem hagytak jutni. Én úgy gondolom, hogy ha verekedés esetleg valamiféle erőszak lenne a családban, akkor kéne ilyen folyamathoz folyamodni. De semmi nem volt. A mentősök is normálisak voltak velem, de nem tudtak mit csinákni hiszen a szüleim döntenek, ráadásul az anyám még pénzt is adott nekik ők pedig el is fogadták rendesen.
2012. okt. 31. 16:39
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Pénzt adtak hogy elvigyenek? Úristen nagyon debil szüleid vannak.Szakíts meg velük minden kapcsolatot keress munkát és egy albérletet.Én a helyedben leordítanám a fejüket hogy miféle szülők ők és ,hogy elmebetegnek hisznek és még bevitetnek a kórházba.

Vagy ha nem tudsz elhúzni akkor ne beszélj velük csak ha nagyon fontos.Nem tudom 18 évesen lehet-e ilyen problémával gyámügyre menni hogy mehetsz-e intézetb e v másik családhoz.

2012. nov. 1. 09:45
 8/15 A kérdező kommentje:
Sajnos gyámügyre nem nagyon tudok elmenni. Az elköltözés lenne a legjobb csak sajnos, havi 20-30 ezerből amit keresek ilyen gyorséttermi munkán nem igen tudok.
2012. nov. 1. 11:36
 9/15 anonim ***** válasza:

már rég megvertem volna őket a helyedben.

személyes: én még azt hittem, hogy nekem vannak idióta szüleim.

neked meg kitartást! vhogy szivasd meg őket, hogy egy életre megemlegessék

2012. nov. 1. 12:18
 10/15 anonim ***** válasza:
Gyorsétteremben rendes minimálbért keresel 80-90 ezer.
2012. nov. 2. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!