Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nektek is ugyanilyen a szüleitek?

Nektek is ugyanilyen a szüleitek?

Figyelt kérdés
Én is kamasz vagyok. De én olyan vagyok hogy nem járok bulizni, sohasem próbáltam ki a cigit pedig már 18 éves vagyok nem iszok alkoholt még csak besem rúgtam életemben. Segítek a szüleimnek, segítek bevásárolni van hogy egyedül meegyek fiú létemre meg főzők itthon. Szerinetm ez a legtöbb szülő vágya. Mégis ha mondjuk 1 kis morzsát lenthagyok a földön vagy nem mosogatom el a tálcámat akkor az anyám és az apám belémköt de úgy hogy mindenféle hülyének elmebetegnek beállít stb.. Dez még nem mindegy. Rögtönmiután betöltöttem a 18 születésnapomat rá pár hónapra, rám hívták a mentőket mert veszekedtem velük. De csak ilyen apróságokon. Aztán kijött 2 mentősemberek meg képzeljétek a rendőrség is köjött abból is 2 ember. Aztán a szüleim meg az a 4 ember beállít a szobámba, hogy elmebeteg vaok. stb A rendőrők a mentősők természetesen a szüleimnek hittek, és bevittek a pszichátriára osztályra, ott tartottak vagy 1-2 napot. Aztán hazaengedtek és az anyám természetesn bocsánatot kért és máig megbánta mert mindig mondja, de számomra hogy majdnem megbilincseltek a semmiért a rendőrők meg hogy valódi "elmebetegek" között feküdtem számomra ez annyira megalázó volt még mostanra sem hevertem ki, és már ott tartok hogy inkább meghalok, mert ezt soha nem lehet elfelejteni.
2012. okt. 31. 01:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen de én kifejeztten gyorsétteremben dolgozom csak segítő vagyok.
2012. nov. 2. 17:10
 12/15 A kérdező kommentje:
Elírtam: Tehát én nem kifejezetten gyorsétteremben dolgozok csak segítő vagyok, ezért keresek olyan keveset, rendes munkám csak akkor lesz ha leérettségizek most az utolsó tantárgyból, és akkor mehetek. Addig sajnos nincs másik meló.
2012. nov. 2. 17:12
 13/15 anonim ***** válasza:
nagymamához, vagy egy másik rokonhoz aki hisz neked nem tudsz elköltözni amíg egyenesbe jössz?
2012. nov. 2. 19:48
 14/15 anonim ***** válasza:
nagymamához, vagy egy másik rokonhoz aki hisz neked nem tudsz elköltözni?
2012. nov. 2. 19:48
 15/15 anonim ***** válasza:

úristen... nagyon sajnállak :(

érettségiig mindenképp ki kell bírnod, utána pedig már dolgozhatsz teljes munkaidőben. persze azért jó lenne, ha tanulnál is mellette valamit :)

2012. nov. 4. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!