Hogyan kezelnétek ha a lányotok egy roma sráccal járna?
Figyelt kérdés
Van egy lányom, az új barátja egy roma srác (vagyis félroma). A családom elég vegyesen kezeli a helyzetet, a férjem hallani sem akar a róluk. Bevallom én sem rajongok a kapcsolatért. Lehet rasszizmusnak is nevezni, de inkább csak a lányomat féltem, a srácot még nem igazán ismerem, a családját igen, ők nem nyerték el a tetszésemet. Emellett féltem a lányom mások előítéletétől is. Én kész lennék megismerkedni a fiúval, de nem akarok itthon sem feszültséget. Ti támogatnátok már most a lányotokat (4 hónapja vannak együtt) vagy még várnátok egy kicsit, hogy meglássátok mennyire komoly, hosszú távú? Most úgy érzem hajthatatlan körülöttem mindenki.2012. okt. 17. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!