Házas emberek? Ti hogyan kezelnétek ezt a szituációt? ( a többi lent)
Nekem elég sok férfi megtetszett már a házasság alatt, meg a férjemnek is sok nö.
Nem értem, ezzel mi a probléma, ha valakinek használható szeme van, akkor lát más embereket, nöket is meg férfiakat is, akik közl van, aki tetszik, és van aki nem.
Ennek semmi köze a házassághoz, ez egyszerüen emberi dolog.
Attól, hogy nekem tetszik valaki, nem veszek el semmit a férjemtöl, és a házasságra sincs semmi hatása.
Mi az, hogy a férj rájön?!?!?
Mire kellene rájönnie - hogy a felesége nem vak?
HA nekem megtetszik egy ember, akkor sokszor éppen a páromnak mondom, és ezen nincs fennakadva, ez természetes, hogy az emberek látnak, és ha szép valakit, akkor az tetszik is nekik.
Megtetszik aztán szerelembe esnek, aztán bujócska az ágyba, aztán jön a baj! Kiderül na és hogyan tovább? Megbocsájtás (nálam ez nem létezne)vagy ajtónyitás bõrönddel. Vége a megszokott életnek. Van aki megbánja, mert rosszabb utat választott és van, aki boldogabb lesz, mint valaha!
A sors kinek mit adatik!
Jaj, ne már.
Emberek vagyunk, vonzódhatunk másokhoz, alapból is nem is lehetne elkerülni, hacsak nem vakítod meg magad...
A probléma akkor van, ha tovább is mész.
Nem megyek tovább termélszetesen!
Nem hagynál el a férjem!
De ő mégis csalódott bennem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!