Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házas emberek? Ti hogyan...

Házas emberek? Ti hogyan kezelnétek ezt a szituációt? ( a többi lent)

Figyelt kérdés
Egy házaspár,jól élnek,a nőnek mégis megtetszik egy másik férfi!A férj rájön!A tetszésen kivűl más nincs!
2012. okt. 11. 21:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%
Biztos, hogy a férjed férfiből van ? Neki még soha nem tetszett nő Rajtad kívül a házasságotok alatt ? Ezt én nem hiszem el. Ha pedig így van, akkor bekötött szemmel jár a világban, vagy nem őszinte. Te legalább az vagy, de ezzel a viselkedéssel azt éri el, hogy ezek után háromszor is meggondolod, mit mondasz el neki.
2012. okt. 14. 10:09
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Minél jobban túllihegitek, annál hamarabb teszitek tönkre a kapcsolatotokat. Megtetszik valaki? Nem kell bámulni, nem kell bizalmasan beszélgetni vele, nem kell ábrándozni róla, és akkor nem szeretsz bele. Ennyi a történet, ha tartanád a kellő távolságot, nem kellene aggódnod. Egyébként ha pusztán tetszene, vagy helyesnek találnád, akkor a férj se jönne rá, mert nincs mire. Lépten-nyomon lát az ember helyes férfiakat, meg szép nőket, ez nem egyenlő a szerelemmel vagy a megcsalással. Viszont ha már "kiderül", akkor ott régen többről van szó...
2012. okt. 14. 14:10
 13/20 anonim ***** válasza:
19%
Talan a lelki megcsalas meg rosszabb mint a testi. Nem csoda hogy rosszul esik neki.
2012. okt. 14. 15:48
 14/20 A kérdező kommentje:
Igen,azthiszem,hogy itt már több van sima tetszésnél...sajnos..
2012. okt. 14. 23:11
 15/20 anonim ***** válasza:
33%
Az emberek kulonbozoek, es a kapcsolatrol alkotott velemenyuk is. Europaban normalis a megcsalas, felrekacsintgatas. Ez abbol adodik, hogy az embereknek a szexualitas fontosabb a husegnel. Szerintem a ferjed sokkal melyebb ember nalad, komolyabb, az ilyen emberek mint te miert nem egyedul elnek? Jo nekem is megtetszett mar mas, de a kapcsolatban volt a hiba, nem voltam boldog. Amiota minden rendben van, nem tudna erdekelni senki mas. Meg ha valaki azt mondja nezd az az no milyen jol tartja magat a korahoz kepest, az ok, de hogy a segget bamulja.. uristen.. lehet en vagyok regimodi, de ez nagyon allatias nekem..
2012. okt. 21. 18:47
 16/20 anonim ***** válasza:
36%
Azert ilyen nyomorult ez a vilag, mert az emberek iszonyatosan gyengek akaratilag.
2012. okt. 21. 18:49
 17/20 anonim ***** válasza:
40%
Nos, en nem vagyok nos ember, de akaratomon kivul reszem lett egy ilyen szituacioba. Elmondom, hogy ok hogy kezeltek. Szoval, ferj- feleseg, jo ismeroseim. A nonek "megtetszik" egy pasi, ugyancsak foglalt, megbeszelik, hogy mi a helyzet, oke, felrelepes nem tortenik, baratok maradnak. A ferj tud rola, elobb kiakad, feltekenykedik, nem erti, hogy lehet ket szemelyt szeretni egyszerre. Aztan egyszer arra ebred, hogy ram nemcsak ugy tekint, mint baratra... es mar megerti a feleseget. Felrelepes termeszetesen itt sem tortenik, mert en nem mennek bele, en ezt az egeszet nemigazan ertem, es kellemetlenul erint az egesz, probalok nem gondolni ra. Vegulis a lenyeg, hogy ok tudjak, mit akarnak egymastol, ki meddig menne el es milyen kovetkezmenye lenne a dolgoknak...
2012. okt. 21. 19:07
 18/20 anonim ***** válasza:
46%

A 15-öst nem hinném,hogy le kéne pontozni,osztom azt a véleményt miszerint a 7-es hozzászóló élete nem normális és ezt Ő is tudja legbelül, különben nem emelne ki egy ilyen hétköznapi "normális" esetet így.Kíváncsi vagyok meddig fog még menni a "jól működő házassága"! Mert ebbe a Kérdező által kiírt sztoriban sem ismerte föl a bajt!

Miért kell egyáltalán tekintgetni? Aki kapcsolatban van és elhatározta Magát Valaki mellett,akkor az nem nézelődik, nincs ebben semmi nehézség.

2012. okt. 21. 21:13
 19/20 anonim ***** válasza:
44%
Kedves utolso. 15- os vagyok. Eleve sejtettem, hogy le leszek pontozva, de nem birtam ki, hogy ne irjam le a velemenyemet. Orulok, hogy azert rajtam es egy- ket ismerosomon kivul meg te is itt vagy aki tiszteli a partneret.
2012. okt. 21. 21:35
 20/20 anonim ***** válasza:

:)

Sajnos tényleg nem sokan vagyunk már ebben a világban,akik így állnak a dologhoz.Nagyon "modern" lett már a világ.:/

2012. okt. 21. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!