Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy kezelnétek ezt a...

Ti hogy kezelnétek ezt a szituációt?

Figyelt kérdés

Párommal már 5 éve élünk együtt. Jelenleg félidős várandós vagyok. Eddig is tudtam,hogy találka oldalakon regisztrálva van,de nem csináltam belőle ügyet,mert megnyugtatott,hogy neki csak az önbizalma fenntartása végett kell az az 1 oldal. Én ebbe bele is nyugodtam. Legutóbb azonban,mikor megkérdeztem tőle,hogy mikor volt fenn utoljára azt mondta,hogy már nem is emlékszik,meg hogy lehet,hogy le is törölték róla olyan régen.

Rá pár napja az egyik haverja ugyanezen az oldalon bejelentkezve maradt és én merő kíváncsiságból rákerestem páromra azon az oldalon. Pár nappal azelőtt járt fenn. Nem értem,hogy ezt miért hazudta? Lehet,hogy én kérdeztem rá és elfelejtkezett róla,majd utána léphetett fel megnézni,hogy él-e még a regisztrációja....meg ilyenek? Vagy hazudott nekem, mert nem akart veszekedni? Ti hogyan kezelnétek ezt a helyzetet? A válaszokat előre is köszönöm.

2012. jún. 29. 15:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ne reagáld túl, bár ezt az önbizalma miatt dolgot alapból hülyeségnek tartom, m1. Esélyes, hogy utána lépett be megnézni, hogy na mizu.
2012. jún. 29. 15:48
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi a párommal egy társkeresőn ismerkedtünk meg, 3 éve. Amint éreztük, hogy komolyra fordul a dolog, mindketten töröltük magunkat.

Szerintem ezzel megválaszoltam a kérdésedet.

3/13 anonim ***** válasza:
100%
Eleve nem hittem volna el ezt a nagyon átlátszó kamu dumát, hogy csak az önbizalma növelésére kell. Sablonszöveg. Ahogy a rég jártam fent és már biztos le is töröltek duma is az.
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

En ugy kezelnem, hogy beszelnek vele, nem tartanam magamban. Mert en is nobol vagyok es nem birom a bizonytalansagot, valamint hajlamos vagyok tulkomplikalni a dolgokat, de ha meg epp olyan a hangulatom, akkor hulye magyarazatokat is ki tudok talalni, hogy vedjem a paromat sajat magamtol.

Epp emiatt uljetek le es higgadtan kerdezd meg, hogy be szokott-e lepni, ha igen, akkor is mondja meg nyugodtan, nem fogod szettepni. Es a valaszatol fuggoen nyomatekositsd, hogy ez teged mar zavar. Ha tenyleg zavar.

Ha zavar, akkor tudjon rola, mert a problema egyre nagyobb lesz, ha teged egyre jobban idegesiteni fog a dolog.

2012. jún. 29. 15:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem lennék a helyedben,az biztos.

Nekem már az önbizalomnövelős szöveg is gyanus lett volna.

(párom tényleg önbizalomhiányos,régebben mégjobban az volt,de eszébe nem jutott nem letörölni magát az összes ilyen oldalról)

Magamat ismerve regisztrálnék álnéven és bepróbálkoznék nála.

2012. jún. 29. 15:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Kamu duma az önbizalom növelés:)Tudod hány nős pasi tekereg ott,és nem csak azért hogy beszélgessen?És hogy mennyi feleség mit sem sejt?Várod a gyerekét,miközben ezt csinálja?Nem kellene ilyen pali.
2012. jún. 29. 16:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, én is és párom is kiakadna ha fenn lenne a másik egy ilyen oldalon. Ez a duma tényleg kamu, az önbizalmas része is, meg az, hogy már nem is emlékszik mikor volt ott.

Egy boldog párkapcsolatban nem hinném, hogy ilyen oldalakra kéne bárkinek is járkálni, még önbizalom fenntartása miatt sem :) Arra ott a párunk :)

Én hogy kezelném? Leülnék, és megbeszélném vele őszintén a dolgokat, mert máshogy nem lehet. Ha nem lehet vele beszélgetni őszintén megette a fene...

2012. jún. 29. 16:26
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérd meg,hogy törölje magát,mert téged zavar./Jogosan,én se örülnék neki./ Ha előtted megteszi, oké.Ha vonakodik, sunnyog.

Ennyit igazán megtehet,ha szeret, ez a minimum....

2012. jún. 29. 16:46
 9/13 anonim ***** válasza:
én nem is értem h miért hagyod h regizve legyen... így jártál
2012. jún. 29. 16:53
 10/13 anonim ***** válasza:
Mi is 3 éve társkeresőn találkoztunk és miután komolyra fordult, letöröltük a regisztrációt. Persze, minden pasi, aki titokban fent marad a társkeresőn és lebukik, érdekes, hogy ezzel a szöveggel jön, hogy csak önbizalom növelés miatt maradt fent. Ezt már annyit olvastam. Én nem hagynám a páromat önbizalom növelés céljából sem, hogy fent maradjon. Ha neki az nem ad elég önbizalmat, hogy én vagyok a párja, nekem tetszik, én szeretem, akkor keressen mást, aki több önbizalmat ad neki. Sajnállak és nem lennék a helyedben, de előbb-utóbb szerintem úgyis félre megy. De ne legyen igazam! Jó egészséget a picinek és neked is!
2012. jún. 29. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!