Ti hogy kezelnétek ezt a szituációt?
Párommal már 5 éve élünk együtt. Jelenleg félidős várandós vagyok. Eddig is tudtam,hogy találka oldalakon regisztrálva van,de nem csináltam belőle ügyet,mert megnyugtatott,hogy neki csak az önbizalma fenntartása végett kell az az 1 oldal. Én ebbe bele is nyugodtam. Legutóbb azonban,mikor megkérdeztem tőle,hogy mikor volt fenn utoljára azt mondta,hogy már nem is emlékszik,meg hogy lehet,hogy le is törölték róla olyan régen.
Rá pár napja az egyik haverja ugyanezen az oldalon bejelentkezve maradt és én merő kíváncsiságból rákerestem páromra azon az oldalon. Pár nappal azelőtt járt fenn. Nem értem,hogy ezt miért hazudta? Lehet,hogy én kérdeztem rá és elfelejtkezett róla,majd utána léphetett fel megnézni,hogy él-e még a regisztrációja....meg ilyenek? Vagy hazudott nekem, mert nem akart veszekedni? Ti hogyan kezelnétek ezt a helyzetet? A válaszokat előre is köszönöm.
Az én párom is egy csomó párkeresőn fenn van, még régről, még mielőtt megismertük egymást akkor regizett.
Nekem azzal indokolta, hogy még mindig fenn van, hogy szeret barátkozni, új embereket megismerni. És hát az is igaz, hogy a való életben nem nagyon vannak barátai, csak ezek a netes lánykák vannak neki mint beszélgetőpartnerek. Egy kicsit homályos számomra ez az egész, mert annyira nem beszél ő ezekről, meg én se faggatom. De én úgy vagyok vele, hogy addig amíg a való életben rajta nem kapom valami csúnyaságon, addig nem is érdekel mit csinál.
azért ez tényleg sántít.
nagyon kamus szöveg ez az önbizalom növelés...
menjen konditerembe, aztán azzal növelje az önbizalmát, hogy a strandon majd megnézik a csajok. akinek meg ez sem elég, az ne csináljon gyereket.
nekem pl bőven tök jó, ha utánamfütyül valami szakadt melós az utcán, vagy mikor megyek át gyalog a zöldön, akkor néha a pasiknak kiesik a szemük a szélvédőn :D ilyenkor érzem, h oké, másnak is bejövök, de a páromat senki nem tudná pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!