Ti hogy kezelnétek ezt a családot?
Figyelt kérdés
Barátom családja teljesen h.ülye. Kezdetben próbáltam szépíteni a dolgokat, de igazából nem lehet. Egyfolytában üvöltöznek, kötekednek, bunkón beszélnek egymással, lopnak egymástól, megeszik a másik orra elől azt, amit magának főz, egyáltalán nincsenek tekintettel egymásra, komolyan, mint valami rém rendes család, borzalmas.
Barátom nem ilyen - igazából nem is értem - de nem tud még elköltözni, én viszont nem tudom mit csináljak, egyáltalán nem ehhez vagyok szokva, nagyon más körülmények közt nőttem fel, és halálra irritál az egész. Ti mit tennétek?
20L
2012. máj. 2. 23:51
1/4 anonim válasza:
Hát akkor ne járj hozzájuk. Gondolom, párod megérti ezt, és majd találkoztok nálatok.
3/4 anonim válasza:
"Ti hogy kezelnétek ezt a családot?"
Megfelelően kényelmes távolságból, egy SigSauer SIG716 közreműködésével.
4/4 anonim válasza:
Ez nem család, ez ork horda.
Én odafigyelnék a pasira is, kutyából nem lesz szalonna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!