Ismertek olyan történeteket, hogy fiatalon együtt voltak pár évet majd szétmentek és évekkel később újra összejöttek és azóta családot alapítottak?
Mennyire gyakori?
Én nem reménykedem, nem ebből szeretnék reményt meríteni, csak elképzelhetőnek tartom a szitut, de persze most azon vagyok, hogy végképp túljussak rajta.
Hallottatok már ilyen történetet? Érdekelne.
Igen, anya.
Tizenévesen udvarolt neki a fiú, aztán szétmentek.
Később a fiú megnősült, lettek gyerekei, anya is férjhez ment, így születtem én.
Majd 20 év múlva elváltak, nem sokkal később összetalálkozott anya a gyerekkori szerelmével, kiderült, ő is elvált.
Összejöttek, azóta 15 éve boldogan élnek.
Happy end :))
Köszi a válaszokat! Szerintem mi túl fiatalok voltunk, kitudja, lehet, hogy 8 év múlva újra...
De inkább nem gondolok erre, keresek mást, aztán ahogy alakítja az élet:)
Az egyik nővérem:
14 évesen elkezdte a gimit. Volt egy osztálytársa akivel haverok voltak, de semmi különös. 18 évesen ballagás, kb 10 évig nem beszéltek, volt neki vőlegénye is stb. de osztálytalálkozón összejöttek, házasság, gyerek. Most már 35 évesek, és imádják egymást.
a volt barátom szülei. Ők 14-15 évesen jártak kb 5 hónapot. De szétmentek. Mindkettőjük élt tovább,20 évesen újra összejöttek és 2 év mulva már megszületett az volt barátom.
Ők mindig azt mondják,h az alatt az idő alatt is amig nem voltak együtt is szerették egymást,csak tudták h még nem jött el az idő hogy ők együtt legyenek. Aranyosak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!