Hogy kezelnétek (kezeltétek volna a helyemben) egy ilyen szituációt? Vagy ha csak kívülállóként látnátok, lépnétek-e valamit?
a cigányok 95%-ának stikkes az agya, ez az igazság sajnos.
engem akartak már megkéselni 1 rozoga mp3-ért, úgy csináltak, mintha nekem jönnének, mikor szembejöttek, és ott ment el 1 autó, kitették a könyöküket hogy ne férjek el, és nekik kelljen mennem, hogy trágárságokat kiabálhassanak utánam. kérés nélkül folyamat bírálják a külsőmet (modellkedek, ronda nem vagyok, mégis mindennek elmondanak így tök ismeretlenül -.-)...
kár egyáltalán szót pazarolni erre.
ma találkoztam 1 pozitív példával, mikor 1 cigány nő előreengedett a boltban a pénztárnál, mert én 1 cuccot vettem, ő meg 1 kosárnyit.
a másik pozitív példa a barátnőm pasija, de ezzel kifújt.
100-ból 1 normális. :/
Jól tetted, hogy nem szóltál vissza! Soha nem lehet tudni, mit váltana ki belőlük, ha te is felveszed a szemét stílusukat.
Sajnos hasonló velem is megtörténik, mikor pl megyek az utcán, akkor füttyügnek, beszólogatnak, stb...hidd el, én is legszivesebben elküldeném őket a ....-ba, főleg egy kimerítő munkanap után, de muszáj megálljt parancsolnom a számnak.
Én általában kicsit viccesen tudok felháborodni, aminek az az alapgondolata, hogy hogy MER engem EZ egyáltalán megszólítani :) ezért inkább nem folyok bele semmilyen szóváltásba.
Ebben most miért volt fontos, hogy cigányok csinálták, svábok vagy horvátok? A bunkó, az bunkó.
Jól tetted, hogy nem hagytad magad provokálni.
szerintem sem az a fontos, hogy milyen etnikumok, hanem hogy ha ezt ilyen fennhangon, szórakozás céljából csinálják, akkor tényleg jobban tetted, hogy nem szóltál vissza, mert meg is támadtak volna ha leszálltok:( szóval szerintem jól tetted:)
1//L
Én is csöndben maradtam volna.Már ért buszon 13-15éves mocskos cigánylánytól sérelem...mikor leszálltam összeestem és zokogtam.Azóta nem bőgök már ha valami ér,inkább csöndbe vagyok leszállok és káromkodok egyet magamban :)
Viszont ne hallgassatok zenét sose utcán,se tömegközlekedésen,mert :
1.Nem hallod ha már tényleg baj van és fenyegetnek,de azt sem,ha valaki mögéd lép az utcán,vagy siet utánad!(pl baleset veszélyes biciklizés közben is hallgatni a zenét,mert nem hallod mi történik körülötted)
2.Ellophatjád tőled az mp3-adat,vagy a telefont amin hallgatod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!