Hogyan kezelnétek az alábbi szitut?
Hétvégén a kislányunk keresztelője volt, meghívtuk - term - a párom édesanyját is.A családi ebédnél el kezdett anyukám és a nevelőapám poénkodni, hogy ha anyám elmenne ( elköltözne otthonról ), akkor a nevelőapám vajon utána menne-e?Anyósom erre megszólal:"És ha én elvinném a Gusztit / így hívják mostohafateromat /, akkor te utánajönnél?"-mármint az anyám.A vendégek + természetesen anyám el volt hűlve, mikor meghallotta.És nemhogy nem égett anyósom feje - bezzeg az enyém.. - még nevetett is egyet a saját poénján.Fel nem fogta, mit is mondott.Anyámat kevés tartotta csak vissza tőle, hogy be ne szóljon vagy egyszerűen zavarja haza.Azóta is lelkibeteg emiatt, nevelőapámmal is összevesztek, mert ő meg csak hallgatott, mint az a bizonyos, ahelyett, hogy anyám mellé állt volna és nem olvasott be az anyósomnak jó alaposan.
Ti hogy értékelitek a helyzetet?
Csak mi reagáljuk túl?
1 meggondolatlan beszólás miatt nem kell háborúzni!
ha többször előfordul helyre kell tenni.....
hát szerintem egyáltalán nem volt vicces, sőt
nem igazán tudom, hogy ezzel mit akart kiváltani a társaságból, de kár volt érte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!