Hogy kezelnétek (kezeltétek volna a helyemben) egy ilyen szituációt? Vagy ha csak kívülállóként látnátok, lépnétek-e valamit?
fel kell mérni ki az erősebb.
ha kétszekrényes kigyúrt faszi lennék, tuti kaptak volna. de akkor meg nem mertek volna incselkedni..
inkább hagyd a dolgot. és próbálj meg nevetni rajta, még ha nehéz is.
Velem olyan volt, h 2 kis cigány kölök(8-10 év körüliek) szólogatott, mellettük ott ült 1 idősebb,aki velük volt de persze nem szólt rájuk, h nem kéne. Hát én visszaszólogattam szépen nekik, h fogják be meg ilyesmik. Erre odajött hozzám az egyik kis csitri, a képembe nyomta a telefonját és csinált rólam egy képet, közbe mondta h majd felteszi m.yvipre, hogy én vagyok a barátnője. Na itt elszakadt a cérna, kicsavartam a kezéből a telefont, szépen kitöröltem a képet. Visszaadtam a telefonját, akkor könyörögni kezdett, hogy csak egy képet had csináljon rólam. Itt már az egész busz nézett persze, de senki meg sem mozdult volna, vagy szólt volna vagy ilyesmi, pedig ez még csak egy gyerek volt! Hála isten ezután leszálltam, bár leszálláskor még le akart tapizni, amiért persze járt a pofon neki, de szerintem ez sem tántorítja őt el idősebb korában, hogy simán hasonlókat, vagy rosszabbakat tegyen( pl. megerőszakoljon egy lányt). Hozzáteszem a másik 2 cigó nevetett egész végig....
Szóval, egyik megoldás se jó: se az ha visszaszólsz, se az ha hallgatsz. Erre nincs jó megoldás(esetleg leszállni) sajnos. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!