Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ennyi? Kicsúszott a kezeim közül?

Ennyi? Kicsúszott a kezeim közül?

Figyelt kérdés

Lányom 18 éves. Másfél hónapos a kislánya. Itt laknak nálam. Lányom,a barátja és a kis unokám. Lányom ma előállt azzal,hogy jövő héten odaköltöznek a barátja szüleihez,mert én túlságosan beleszólok abba,hogy hogyan neveljék a babájukat.

Nem mondom,hogy nem szólok bele,de amikor a gyerek 1 órája kakis pelusban van,akkor azért megemlítem nekik,hogy esetleg ki kéne cserélni. Meg azt is számon tartom,hogy mikor kell szopizni,stb. Egyébként jó anyának tartom a lányomat,mert amint szólok rögtön rohan és kicseréli a pelust meg megeteti,minden,de szólni kell neki/nekik érte. Attól félek,hogy,ha elköltöznek a párja szülei nem fogják így számon tartani,de ők már döntöttek. Barátja egyetemen,párja szülei meg dolgoznak. Lányom levelezőn tanul,de a barátja szülei reggeltől-estig munkában és a barátja is csak délután ér haza,mert a jogi egyetemen harmad éves és már van nekik gyakorlat.

Hogy tudnám őket meggyőzni,hogy maradjanak? Valamint ki fog a lányomnak segíteni? Mi lesz így a tanulással?

2012. szept. 25. 00:43
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező kommentje:

Nahát,ez hogy hasonlít a mi történetünkre....gratulálok anyám! Fontos volt ezt kiírni! -.-'

Hát kérdező ezt elb.sztad, legalább bejelentkeztél volna más névvel...Kamu:D

2012. szept. 25. 20:20
 12/39 A kérdező kommentje:

Nem kamu...a lánya vagyok...sok eszű anyám így hagyta a laptopját...hát ezt megszívta. :DD

És egyébként elég sok kamu van abba amit kiírt.Nem igaz,hogy szólni kell. Eddig kb 3x kellett szólni,hogy cseréljek pelust,mert én a szobámba voltam ő volt a babával. Szerintem néha 1-1 óra pihenés nekem is kijár. Az se igaz,hogy számon tartja mikor kell ennie. Csak,ha sír a baba akkor rögtön azt hiszi,hogy azért van,mert éhes. Mer egy babának nem lehet más baja ugye? Fájhat a pocija vagy bármi lehet,nem csak az,hogy éhes. Segít??? :O Mégis mit? Ha éjszaka sír egyértelmű,hogy én kelek fel. Neki meg se fordul a fejében,hogy felkeljen hozzá. Bezzeg amikor párom szüleinél aludtunk,akkor azon versenyzett a nagymamija meg nagypapija,hogy ki keljen fel hozzá. Most félre ne értsetek,nem panaszkodom,mert úgyis csak én tudom megetetni,de azért jól esne anyától egy kis segítség.

Nem is vigyáz rá soha. Múlt héten szombaton akartunk kimozdulni egy kicsit a barátainkkal. Megkértük anyát,hogy vigyázzon rá éjszaka. Anyám cseszett...párom szüleihez vittük el,hogy vigyázzanak rá egy pár órára.

Sorolhatnám még reggelig...ezért minek maradjunk? De őszíntén...

2012. szept. 25. 20:48
 13/39 anonim ***** válasza:
88%
máskor ne hagyd, hogy 17 évesen gumi nélkül felcsináljanak és akkor nem lesz ez xD
2012. szept. 25. 21:09
 14/39 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, osztom a véleményed!

Tudod, egy anya (egy JÓ anya) kiáll a gyereke mellett ha az teherbe esik...de vannak olyan szülők, akik ilyen helyzetbe magára hagyják -sajnos- a lányukat.

Örülj hogy támogatnak ennyire is. Na amit meg rühellek ha vki teherbe ejteti magát aztán meg rinyál ha nem mehet szórakozni.. -.-"

2012. szept. 25. 21:18
 15/39 anonim ***** válasza:
52%

Milyen jogon olvasol bele Anyád dolgaiba,,:((

Nem érzed, hogy izgul, és félt Téged??

Jót akar Neked, a gyereknek, Te meg vádaskodsz rá..

Valahol elveszteted a realitásodat, tiszteletedet, háládat anyád iránt...Majd megérted az anyai féltést,mondjuk ez még nem mutatkozik rajtad...pedig már kellene!

Én javasoltam Anyádnak, engedjen menni..Gyökereket adott..

szárnyalj csak nyugodtan..gyerekkel nem olyan könnyű ám!

Költözz csak Anyósék, aztán meg tovább,ha igy viselkedsz..

Menj csak,ne keseritsd otthon ANYÁD ÉLETÉT....

2012. szept. 25. 21:36
 16/39 anonim ***** válasza:
82%

Már mért Anyád kelne fel a gyerekhez??

Már szórakozni akarsz?

Miaz, hogy "sok eszű" anyám?

Az aranyhalnak több esze van mint Neked!Pedig az köztudottan ..nem zseni.

Te azt hiszed, anyának lenni olyan könnyű?

Nem érzed az aggódását?

Gyerek vagy, csak a szexre volt eszed.Ja arra se,húztál volna gumit..mos szórakozhatnál.

Nem Anyádat csesztetnéd a TE! hülyeséged miatt...liba

2012. szept. 25. 22:13
 17/39 anonim ***** válasza:
76%
felnőtt ember. talán el kellett volna neki mondani védekezzél kislányom... nem tudom 18 évesen nulla tanulmányi eredménnyel és munkatapasztalattal hova akartok gyereket. el kellett volna vetetni amíg lehetett. aztán majd megy a sírás jaj nincs pénzünk meg adjanak segélyt?? titeket mind ledobnálak a tajgetoszról
2012. szept. 26. 01:40
 18/39 anonim ***** válasza:
42%

"Hogy tudnám őket meggyőzni,hogy maradjanak?" - Kérdező, MIÉRT jó neki, ha marad? Miért jó neki, ha te kontroll alatt, ahogy fogalmaztál, a "kezeid között" tudod tartani?

"Meg azt is számon tartom,hogy mikor kell szopizni,stb." - hát most nem azért, én férfi vagyok, de anno az első gyerekem anno nem sokkal idősebben született, 21 voltam, párom meg 19. Na, ha akár anyám, akár anyós bele mert volna szólni, hogy milyen módon van szoptatva (bizony, már a 80-as években is inkább igény szerint volt, nem szigorú napirend szerint) hát el is törtem volna a seprűt a hátán... szóval fogalmazzunk úgy, hogy a lányod és a párja számomra nagyon diplomatikusnak tűnik, hogy eddig tűrték az elvárásaid és a beleszólásodat.

2012. szept. 26. 01:49
 19/39 anonim ***** válasza:
93%

Hát ha ez nem egy kamu , akkor nagyon sajnálom Édesanyádat. Neked inkább egy kutya kellett volna mint egy gyerek. Azt legalább gond nélkül hurcolászhatod ide-oda, aszerint, hogy neked, hogy kényelmesebb. Szánalmasnak tartom, hogy ahelyett, hogy hálás lennél Anyukádnak azért mert ott áll melletted, próbál neked segíteni és odafigyel rád Te ezt egyáltalán nem értékeled. De azt persze, hogy Anyósodék mit csinálnak jobban, hogy kinyalják a segged arról tudsz írni.

Tudod, más össze tenné a két kezét ha olyan Szülővel lenne megáldva mint Te. De minek mondjam , majd úgyis megtudod egyszer.

2012. szept. 26. 09:01
 20/39 anonim ***** válasza:
24%

Emlékeztetőül: "Itt laknak nálam. Lányom,a barátja és a kis unokám. Lányom ma előállt azzal,hogy jövő héten odaköltöznek a barátja szüleihez,mert én túlságosan beleszólok abba,hogy hogyan neveljék a babájukat."

Előzők, mit oltogatjátok itt a kérdező lányát? Ha van egy pár gyerekkel, hol van az előírva, hogy a lány anyjával kell élniük, és ne élhetnének ugyanúgy akár egyedül, vagy akár a fiú szüleivel??? A Kérdező lánya, az ő párja meg a gyerekük az egy külön család, csókolom...

2012. szept. 26. 10:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!