Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Kicsúszott mindket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Kicsúszott mindkettö fiú a kezeim közül!

Figyelt kérdés
Van egy srác akinek barátnöje van, de én nagyon beleszerettem, és flörtölgettünk, találkozgattunk, de nem volt semmi.Multkor mielött elmentem adtam neki egy puszit, ekkor letiltott MSN-röl.:( A barátja akit nagyon csípek most jött össze egy csajjal akivel jóba vagyok, és mikor láttam öket csókolozni, rájöttem hogy ö fontos számomra, csak eddig azért nem vettem észre, mert az a másik srác tetszett külsöleg, akinek barátnöje van az viszont annyira kis édes.Mindent elrontottam.:( Mit tegyek? Már egyiket se kapom meg, mindkettö kicsúszott a kezeim közül. A barátnös sráccal még mindig sokat beszélgetek mellesleg.:(
2008. nov. 27. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Sokmillió férfiból mért nem találsz olyat, akinek nincs barátnője? Az egy dolog, hogy ők tuskók, és a barátnőjük mellett flörtölgetnek (amit egyébként tennének melletted is később). De ha egyszer tisztában vagy vele, hogy foglaltak mindketten, akkor minek nyomulsz tovább? Csak nevetségessé teszed magad ezzel.
2008. nov. 27. 21:37
 2/8 A kérdező kommentje:
A második még csak 2 napja jött össze a csajjal.És én ismerem a csajt és tudom hogy megfogja csalni öt a discoba, mert oda a srác nem megy...:( Akibe meg beleszerettem pont akkor veszekedett barátnöjével...
2008. nov. 27. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
De ez nem változtat semmit azon,amit írtam.
2008. nov. 27. 21:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez van, hamarabb kellett volna lepned, most csak magadat okolhatod. Ha van baratnojuk, szalj le roluk, ha a csaj megcsalja is, ez nem a te dolgod, keress olyat, aki szabad.
2008. nov. 27. 22:16
 5/8 anonim ***** válasza:
79%

Talán próbáljon meg olyan kapcsolatot kezdeni, ahol nem rondít bele harmadikként.

-Sallay

2008. nov. 28. 00:14
 6/8 anonim ***** válasza:
nem kellett volna semikor sem lépnie..gondold mär magad a barätnö helyébe..ha te lennél az ällando barätnöje a sräcnak,és mässal beszélgetne igy..meg talälkozgatna,räadäsul ugy hogy a csaj meg akarja a pasidat.hät nem tudom.én a läny helyébe lennék,és ha ezt megtudnàm,lehet hamar talälkoznäl velem..tényleg gusztustalan dolognak tartom ha valaki olyannäl kezd akinek van valakije,esetleg csalädja is!!hagyd öket,jobban järsz,és keress egy olyan akinek nincsen csaja.
2008. nov. 28. 00:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Tanulj a hibáidból és próbálj meg tiszta lappal indulni valaki másnál.
2008. nov. 28. 00:58
 8/8 Srapnel ***** válasza:
100%
Esetleg válassz olyan srácot, aki nem csak "külsőleg tetszik", vagy "édi". Úgy válogatsz köztük, mintha mp3 lejátszót válogatnál. Amíg nem állsz normálisabban a dologhoz, nehéz dolgod lesz. Akkor is, ha nem harmadik vagy.
2008. nov. 28. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!