Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kicsúszott mindkettö fiú a kezeim közül!
Figyelt kérdés
Van egy srác akinek barátnöje van, de én nagyon beleszerettem, és flörtölgettünk, találkozgattunk, de nem volt semmi.Multkor mielött elmentem adtam neki egy puszit, ekkor letiltott MSN-röl.:( A barátja akit nagyon csípek most jött össze egy csajjal akivel jóba vagyok, és mikor láttam öket csókolozni, rájöttem hogy ö fontos számomra, csak eddig azért nem vettem észre, mert az a másik srác tetszett külsöleg, akinek barátnöje van az viszont annyira kis édes.Mindent elrontottam.:( Mit tegyek? Már egyiket se kapom meg, mindkettö kicsúszott a kezeim közül. A barátnös sráccal még mindig sokat beszélgetek mellesleg.:(2008. nov. 27. 21:19
1/8 anonim válasza:
Sokmillió férfiból mért nem találsz olyat, akinek nincs barátnője? Az egy dolog, hogy ők tuskók, és a barátnőjük mellett flörtölgetnek (amit egyébként tennének melletted is később). De ha egyszer tisztában vagy vele, hogy foglaltak mindketten, akkor minek nyomulsz tovább? Csak nevetségessé teszed magad ezzel.
2/8 A kérdező kommentje:
A második még csak 2 napja jött össze a csajjal.És én ismerem a csajt és tudom hogy megfogja csalni öt a discoba, mert oda a srác nem megy...:( Akibe meg beleszerettem pont akkor veszekedett barátnöjével...
2008. nov. 27. 21:44
3/8 anonim válasza:
De ez nem változtat semmit azon,amit írtam.
4/8 anonim válasza:
Ez van, hamarabb kellett volna lepned, most csak magadat okolhatod. Ha van baratnojuk, szalj le roluk, ha a csaj megcsalja is, ez nem a te dolgod, keress olyat, aki szabad.
5/8 anonim válasza:
Talán próbáljon meg olyan kapcsolatot kezdeni, ahol nem rondít bele harmadikként.
-Sallay
6/8 anonim válasza:
nem kellett volna semikor sem lépnie..gondold mär magad a barätnö helyébe..ha te lennél az ällando barätnöje a sräcnak,és mässal beszélgetne igy..meg talälkozgatna,räadäsul ugy hogy a csaj meg akarja a pasidat.hät nem tudom.én a läny helyébe lennék,és ha ezt megtudnàm,lehet hamar talälkoznäl velem..tényleg gusztustalan dolognak tartom ha valaki olyannäl kezd akinek van valakije,esetleg csalädja is!!hagyd öket,jobban järsz,és keress egy olyan akinek nincsen csaja.
7/8 anonim válasza:
Tanulj a hibáidból és próbálj meg tiszta lappal indulni valaki másnál.
8/8 Srapnel válasza:
Esetleg válassz olyan srácot, aki nem csak "külsőleg tetszik", vagy "édi". Úgy válogatsz köztük, mintha mp3 lejátszót válogatnál. Amíg nem állsz normálisabban a dologhoz, nehéz dolgod lesz. Akkor is, ha nem harmadik vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!