Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Testvérek, és mindkettő tetszik.
Az egyik egy 19 éves, és lényegében tökéletes...jól néz ki, esze is van, rendes, kedves...csak elérhetetlen. Eddig csak párszor beszéltem vele, és bár aranyos volt velem, tudom, hogy nulla esélyem lenne nála, mert én korántsem vagyok ilyen hibátlan. ő egyszerűen csak egy bálvány...nem merek többre gondolni.
A tesója fiatalabb 2 évvel, és bár nem annyira népszerű mint a bátyja, valahogy közelebb érzem magamhoz, elérhetőbb. Vele is csak párszor beszéltem,ő is elég aranyos, bár kicsit lökött de ez nem zavarna.
Nem tudom, mit tegyek. Mindkettő tetszik valamilyen szinten, és nagyon szar helyzet ez így. Bár az is lehet, hogy én egyiknek sem kellek...sőt, az elég valószínű...mit tegyek? hagyjam őket a francba?
16/L
23:12
potenciális lyuk? micsoda megtiszteltetés...elnézésed kérem,d e nem vagyok R.IBANC
23:28
hát ez durva...ez még rosszabb, mint az én helyzetem :S:D bár ők is eléggé hasonlítanak, azért mégsem ikrek.
23:46
sokaknak ez ugrik be elsőre, de egyébként nem így van. a fiatalabb srác tetszett először, a tesója csak később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!