Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiatal vagy gátlásos? Esetleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal vagy gátlásos? Esetleg mindkettő?

Figyelt kérdés

Fél éve van egy barátnőm (14),és eddig még csak a csókig jutottunk el,meg utoljára mikor hevesebben csókolóztunk,akkor megengedte megfogni a melleit is,de semmi több.Nem csak arra kell,tudom hogy még fiatal,és mint kiderült(és mondta is) szégyenlős.Mit tehetnék hogy többet engedjen/ne legyen ennyire szégyenlős?

16/F

2010. máj. 31. 21:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Várj türelmesen!:) Idő után(remélhetőleg) felenged és ellazul. Akkor meg hajrá!:)
2010. máj. 31. 21:18
 2/15 anonim válasza:
11%
Itasd le és már tiéd is a nő:D
2010. máj. 31. 23:33
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

Osztom az első véleményét. Várj türelmesen.

Sok sikert! ;)

20/F

2010. jún. 1. 17:53
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem akarom leitatni,az nem megoldás hosszútávra.Azért köszi.
2010. jún. 2. 18:15
 5/15 anonim ***** válasza:
16%
Nézzetek meg pár Rocco filmet és el fog múlni.
2010. jún. 2. 18:39
 6/15 anonim válasza:
16%
Kötözd ki és gyiááá.
2010. jún. 2. 18:41
 7/15 A kérdező kommentje:

Sokat segítettetek....

Csak olyan írjon aki tud normálisan válaszolni!Köszi

2010. jún. 2. 18:54
 8/15 anonim ***** válasza:
91%

szerintem meg örülj, hogy 14 évesen nem ribanc...

próbáld meg meggyőzni róla, hogy szereted, érd el, hogy maximálisan bízzon benned és legyél fokozatos.

bár szerintem, ha nagyon nem akarja még, azt fogadd el, és becsüld érte, hogy nem adja magát oda olyan könnyen ilyen fiatalon.

ja és attól mert nem akar még lefeküdni veled, nem jelenti, hogy nem szeret.

2010. jún. 2. 19:00
 9/15 A kérdező kommentje:
Megbecsülöm,és érzem hogy szeret.Nem sürgetek semmit,gondolom hogy még egy kis idő kellene neki.Arra lettem volna kíváncsi,hogy hogy tudnám kicsit oldani a hangulatot,sokszor úgy érzem,hogy ideges.
2010. jún. 2. 19:05
 10/15 anonim ***** válasza:

Valószínüleg ez neki is kellemetlen.

Ő is akarja, csak még tapasztalatlan.

Hat hónap simán belefér. Nekem több, mint 8 hónap volt az első. Mondjuk az 17 évvel ezelőtt volt. Akkor még nem voltak ekkora ribancok a csajok.

2010. jún. 2. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!