Ennyi? Kicsúszott a kezeim közül?
Lányom 18 éves. Másfél hónapos a kislánya. Itt laknak nálam. Lányom,a barátja és a kis unokám. Lányom ma előállt azzal,hogy jövő héten odaköltöznek a barátja szüleihez,mert én túlságosan beleszólok abba,hogy hogyan neveljék a babájukat.
Nem mondom,hogy nem szólok bele,de amikor a gyerek 1 órája kakis pelusban van,akkor azért megemlítem nekik,hogy esetleg ki kéne cserélni. Meg azt is számon tartom,hogy mikor kell szopizni,stb. Egyébként jó anyának tartom a lányomat,mert amint szólok rögtön rohan és kicseréli a pelust meg megeteti,minden,de szólni kell neki/nekik érte. Attól félek,hogy,ha elköltöznek a párja szülei nem fogják így számon tartani,de ők már döntöttek. Barátja egyetemen,párja szülei meg dolgoznak. Lányom levelezőn tanul,de a barátja szülei reggeltől-estig munkában és a barátja is csak délután ér haza,mert a jogi egyetemen harmad éves és már van nekik gyakorlat.
Hogy tudnám őket meggyőzni,hogy maradjanak? Valamint ki fog a lányomnak segíteni? Mi lesz így a tanulással?
Azért nekem elég érthetetlen hogy szólni kell ha 1 órája kakis vagy éhes a gyerek. Egy kismamának ilyenért még véletlenül sem kell szólni.. Így messze van a "jó anyuka" jelzőtől ha azon aggódsz hogy i fog ezentúl szólni, hogy ideje pelenkát cserélni. Azt sem értem hogy 18 évesen hogy lehet harmadéves egyetemista..
Szóval a történet nem igazán hiteles..
Nem kell megijedni a lányod hamar haza fog költözni pont azért mert te segitesz ott meg egész nap egyedül lesz és
idegenek elvárásainak kell megfelelni.
Nagyon fiatal és kell neki a beleszólás és inkább te légy ott mint az anyós erre nagyon hamar rájön ha az anyós a legédesebb ember a világon akkor is.
Szerintem visszább kellene venned magad!!!
Ha már ŐK vállalták a babát akkor had csinálják úgy ahogy tudják/ akarják!!!
Ha pedig érzed, hogy kakis te sem teszed tisztába(röhej) ne csak beszélj cselekedj is.
Én is a falra másznék ha valaki állandóan azzal jönne hogy cseréljek pelust és etessem a gyereket mert ő úgy gondolja!!!
Majd tudják ők!!!
Üdv: 2 gyerekes anyuka
Engedd, menjenek...
Próbálják ki ott is..előbb-utóbb ugyis az lesz a vége.
Majd rájönnek, jobb volt Nálad,..vagy nem.
Saját dolguk..
Nem foghatjuk örökké gyerekeink kezét, el kell engedni, hogy aztán visszataláljanak...
Szerintem egy szülő dolga: szárnyakat, és gyökereket adni a gyerekének...gyökereket megadtad, hagy szárnyaljon..
Ha nem lesz jó, visszatalál a gyökereihez,..hozzád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!