Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egyetértetek anyukámmal?

Egyetértetek anyukámmal?

Figyelt kérdés
Na szóval azt mondta,hogy Ő 15 éves koromig nem enged el sehova (éjszakai élet) (most 13 vagyok),mivel,hogy Ő inkább sír velem itthon a szobámba minthogy megerőszakoljanak vagy bármi más és,hogy inkább utáljam akkor minthogy történjen este valami.Most 13 vagyok és nem is áll szándékomba menni ezt mondan neki és azt mondta ,hogy meglátjuk fél év múlva is ezt mondom-e Neki ha ezt mondom örülni fog.Meg,mondta,hogy barátnőimet biztos elfogják engedni a szülei és már 14 évesen nem lesznek szüzek,de Ő ezt nem szeretné és,hogy szeretné,hogy minnél hamarabb túl legyek a tinikoron,mert tudja,hogy nehéz és nem akarja,hogy bajom essen.Azt mondta max 16 éves korom után mehet-el este valahova,de akkor se egész éjszaka.Meg mondam,hogy barátnőmnek (másiknak) a szülei azt mondták,hogy 18 éves koráig nem lehet fiúja és nem is veszítheti el a szüzességét erre anyu nevetett és kérdezte tőlem,hogy ezt komolyan gondolják??Mondta,hogy ő is szeretné ha így lenne,de tudja,hogy nem íyg lesz,mert ez már nem az a világ,de mondta legalább még 3 évet bírjak ki fiúk nélkül addig tanuljak utána meg majd meglátjuk.Ti,hogy gondoljátok anyukám gondolkodását??Szerintem teljesen normális modern anyukám van :) egyébként 32 éves szóval elég fiatalon szült engem és apukám volt neki az első és 13 és féle az utólsó is (milyen romantikus :).Na a léyneg Ti ,hogy látjátok anyukám gondolkodását??
2009. aug. 1. 20:46
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Igen , anyukádnak igaza van.
2009. aug. 2. 18:28
 12/26 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon jól látja a dolgokat, és természetes, hogy félt téged.

( egy rövid sztori: házibuli, fiatalok, totálrészeg mind, 13-18 évesek. Buli után még kimentek töltésre hülyülni meg tovább inni, az egyik csaj 14 évesen ott vesztette el a szüzességét egy bokorban, másnap kérdezték a barátnők, hogy és milyen volt és kivel, stb, a válasz: "valami Döme..." Sajna ez nem olyan nagyon ritka dolog manapság)

Még inkább olvass, tanulj játsz a bartánőiddel/haverjaiddal, menjetek teaházba, ilyesmi. Tényleg nem kell hamar felnőni, mint ahogy egyesek hiszik, mert aztán csak visszasírja az ember a gyerekkort.

Amúgy anyukád is örülhet, hogy ilyen értelmes lánya van :)

21/L

2009. aug. 2. 23:15
 13/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2009. aug. 3. 11:08
 14/26 anonim ***** válasza:
Szerintem neked nagyon jó anyukád van és igaza van midenben!!!(az eggyik barátnőm 13 éves és már nem szűz)!!!(ment a 20 éves pasival az utcán és még ki tudja mit csiáltak)
2009. aug. 3. 15:26
 15/26 A kérdező kommentje:
Nekem olyan ISMERÖSÖM van aki 9évesen vesztette el a szüzességét és 14 éves most faluba laknak és elmentek a kocsmába a többiekkel és ittak ott ügye adnak nekik és hárman bevitték a wc-be 3 -man b@szták a 4. felvette és feltette a youtubra :/ szóval nekem vannak példáim /sajnos/
2009. aug. 3. 15:39
 16/26 anonim ***** válasza:
Úristen!!! Ne is írj ilyeneket!!! Én 33 éves vagyok, de a kisfiam még "csak" 16 HÚÓNAPOS ;) Igyekszem uilyen jó fej lenni vele, mint a Te anyukád, 12 év múlva is!
2009. aug. 3. 20:54
 17/26 anonim ***** válasza:

végre egy normális anyuka!!!

Grutalálok hozzá, becsüld meg Őt és tedd úgy ahogy ő tanácsolja.. hidd el, igaza van.

2009. aug. 3. 21:46
 18/26 anonim ***** válasza:

Szerinem is teljesen igaza van anyukádnak. Jól látja a dolgokat. Jó fej lehet. Hallgass rá, csak jót akar neked!

22/L

2009. aug. 4. 18:12
 19/26 A kérdező kommentje:

Az ajó,hogy Én egyet értek vele :)

Köszönöm a válaszokat.

2009. aug. 4. 21:53
 20/26 anonim ***** válasza:

Még szép hogy egyet értek vele!

16 vagyok. Az én anyám is ilyesmi felfogású! Hidd el, hogy 15 évesen is elfog engedni bulizni, ha szeretnél menni, mert megbízik benned, és tudja, hogy jól nevelt!

Amiket leírtál és ahogy leírtad látszik, hogy érett felfogásod van és, hogy édesanyád megbízik benned! Az én anyukám is jó munkát végzett, elenged bulizni, mert megbízik bennem, és van is rá oka, Mert mindent elmondok neki ami történt és úgy ahogy történt! Fog veled történni ez a pár év alatt sok olyan dolog, ami ciki, rossz stb. Anyukádnak mindig elmondhatod! Ő melletted fog állni, akkor is, ha valami olyat tettél, amire most megkért, hogy ne tedd!

Annyira örülök, hogy még léteznek ép felfogású fiatalok!

2009. aug. 7. 01:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!