Egyetértetek anyukámmal?
Szerintem is nagyon jól látja a dolgokat, és természetes, hogy félt téged.
( egy rövid sztori: házibuli, fiatalok, totálrészeg mind, 13-18 évesek. Buli után még kimentek töltésre hülyülni meg tovább inni, az egyik csaj 14 évesen ott vesztette el a szüzességét egy bokorban, másnap kérdezték a barátnők, hogy és milyen volt és kivel, stb, a válasz: "valami Döme..." Sajna ez nem olyan nagyon ritka dolog manapság)
Még inkább olvass, tanulj játsz a bartánőiddel/haverjaiddal, menjetek teaházba, ilyesmi. Tényleg nem kell hamar felnőni, mint ahogy egyesek hiszik, mert aztán csak visszasírja az ember a gyerekkort.
Amúgy anyukád is örülhet, hogy ilyen értelmes lánya van :)
21/L
végre egy normális anyuka!!!
Grutalálok hozzá, becsüld meg Őt és tedd úgy ahogy ő tanácsolja.. hidd el, igaza van.
Szerinem is teljesen igaza van anyukádnak. Jól látja a dolgokat. Jó fej lehet. Hallgass rá, csak jót akar neked!
22/L
Az ajó,hogy Én egyet értek vele :)
Köszönöm a válaszokat.
Még szép hogy egyet értek vele!
16 vagyok. Az én anyám is ilyesmi felfogású! Hidd el, hogy 15 évesen is elfog engedni bulizni, ha szeretnél menni, mert megbízik benned, és tudja, hogy jól nevelt!
Amiket leírtál és ahogy leírtad látszik, hogy érett felfogásod van és, hogy édesanyád megbízik benned! Az én anyukám is jó munkát végzett, elenged bulizni, mert megbízik bennem, és van is rá oka, Mert mindent elmondok neki ami történt és úgy ahogy történt! Fog veled történni ez a pár év alatt sok olyan dolog, ami ciki, rossz stb. Anyukádnak mindig elmondhatod! Ő melletted fog állni, akkor is, ha valami olyat tettél, amire most megkért, hogy ne tedd!
Annyira örülök, hogy még léteznek ép felfogású fiatalok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!