Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Egyetértetek anyukámmal?

Egyetértetek anyukámmal?

Figyelt kérdés
Na szóval azt mondta,hogy Ő 15 éves koromig nem enged el sehova (éjszakai élet) (most 13 vagyok),mivel,hogy Ő inkább sír velem itthon a szobámba minthogy megerőszakoljanak vagy bármi más és,hogy inkább utáljam akkor minthogy történjen este valami.Most 13 vagyok és nem is áll szándékomba menni ezt mondan neki és azt mondta ,hogy meglátjuk fél év múlva is ezt mondom-e Neki ha ezt mondom örülni fog.Meg,mondta,hogy barátnőimet biztos elfogják engedni a szülei és már 14 évesen nem lesznek szüzek,de Ő ezt nem szeretné és,hogy szeretné,hogy minnél hamarabb túl legyek a tinikoron,mert tudja,hogy nehéz és nem akarja,hogy bajom essen.Azt mondta max 16 éves korom után mehet-el este valahova,de akkor se egész éjszaka.Meg mondam,hogy barátnőmnek (másiknak) a szülei azt mondták,hogy 18 éves koráig nem lehet fiúja és nem is veszítheti el a szüzességét erre anyu nevetett és kérdezte tőlem,hogy ezt komolyan gondolják??Mondta,hogy ő is szeretné ha így lenne,de tudja,hogy nem íyg lesz,mert ez már nem az a világ,de mondta legalább még 3 évet bírjak ki fiúk nélkül addig tanuljak utána meg majd meglátjuk.Ti,hogy gondoljátok anyukám gondolkodását??Szerintem teljesen normális modern anyukám van :) egyébként 32 éves szóval elég fiatalon szült engem és apukám volt neki az első és 13 és féle az utólsó is (milyen romantikus :).Na a léyneg Ti ,hogy látjátok anyukám gondolkodását??
2009. aug. 1. 20:46
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Ja és még szoktak járni buliba (néha) és akkor is azt látják,hogy 14-15 éveseket viszenk be a wc-be drogoznak meg ilyenekek.
2009. aug. 1. 20:48
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
szuperjól gondolja anyukád. becsüld meg hálás leszel neki.
2009. aug. 1. 20:54
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
én is egyetértek vele.
2009. aug. 1. 20:54
 4/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Majd megmondom neki,de most pihen hagyom,meg csinálok neki szíves pudingot majd közbe elmondom :)

2009. aug. 1. 21:00
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem is igaza van. Nem is kell még neked ez a fajta élet. Ráérsz még, rengeteg időd van. Jófej lehet.

2009. aug. 1. 21:48
 6/26 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

Igen imádom.meg jófej divatosan öltözködik ami elég ritka egy anyukánál (legalábbis itt) megkér h vasaljam ki a haját elmegyünk fagyizni jó hát persze nem mindig ilyen fényes itt se az élet,de szeretem nagyon.

2009. aug. 1. 22:08
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

én úgy látom anyukád szeret téged, és nem vaskalapos

becsüld meg, hogy ilyen anyukád van

a szex és éjszakai bulik meg tényleg ráérnek, még rengetg időd van

tudom, nehéz várni, ennyi idősen az meber szeretne mihamarább felnőni, hogy aztán 20+ után azon bánkódjon, hogy gyereknek lenni mennyivel jobb volt :)

2009. aug. 2. 02:54
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó anyukád van!:)És teljesen igaza van,végülis most még ráérünk pasizni,szexelni,bulizni...előttünk még az élet!:)

14/L

2009. aug. 2. 08:42
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Maximálisan egyetértek anyukáddal!Szeresd Őt nagyon,vigyázzatok egymásra:)
2009. aug. 2. 18:08
 10/26 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Nem is akarok felnőni,mert akkor annyi gondom lesz:

rezsi,gáz,adó stb...

2009. aug. 2. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!