Normális, hogy 12 évesen nem mindent az anyukámmal akarok megbeszélni?
Már egy ideje az a baja anyukámnak, hogy nem szoktam vele annyit beszélgetni, hanem többet MSN-ezek a haverjaimmal. Pedig nem egy példa volt már arra, hogy amikor kommunikálni akartam vele, csak annyi volt a reakciója, hogy "Ezt a témát már unom.", "Hagyj aludni, fáradt vagyok.", meg ehhez hasonlók. Olyan is volt, hogy szószerint a képembe röhögött, amikor paranormális jelenségekről meséltem neki.
Velem van a baj? Nekem kéne többet beszélnem vele vagy ebben a korban normális, ha nem az édesanyám a legjobb haverom?
12/L
Én is általában a barátaimmal dumálok esténként, aztán anyummal a barátok után beszélek, jó sokat:)
13/L
Szerintem nagyon jó dolog, örülj neki hogy ilyen jóban vagy anyuddal, mert ha most átvágod később megbánod.
Én is nagyon örülnék ha meg tudnám az anyummal beszélni a dolgaimat, de sajnos 1.5 éves koromban meghalt így a mamám nevelt, aki elég régimódi.
Az én lányom már kb. óvodás kora óta elmond mindent, és maximálisan rá tudok koncentrálni,mert nekem csak Ő van , és neki viszont mindent. :-)
Persze neki is vannak baráti, de van,hogy a barátai is nekem mondanak el dolgokat,és velem beszélik meg mert a szüleikkel nem lehet.Azért ez rossz :-(
42 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!