Mit csináljak anyukámmal ha bármit mondok durván meg ver?
utsó vagyok megverni lehet nem kellett volna de nmhiszem hogy így kezdte. az lején próbált rendesen is megnevelni csak nem értettél belőle ugye?
hány éves vagy?
Meg kéne tanulni helyesen írni, mert nagyon durva, ahogyan írsz. És ha neked életed legjobb nyara cigivel, tudatmódosító szerekkel és hasonlókkal jön össze, kösd fel magad.
Anyádnak teljesen igaza van, ha megpofoz, eltilt mindentől, én is ezt tenném. Azt, hogy megrugdosna, konkrétan nem hiszem el. Csak sajnáltatni akarod itt magadat.
amiota már nincs téte annak hogy hogyan bánik velem (6éve nem keres apám) azota "büntett" igy. már sokszor probáltam öngyilkos lenni kést szurtam magamba de meg zavartak.... voltam anorexiás mert nem vagyok meg elégedve semmivel ha rolam van szó... maximalista vagyok magammal szemben. amugy 14 éves vagyok az osztálytársaimmal joba vagyok de nem járok össze velük.. más iskolábol szereztem barátokat értük bármt megtennék most is ezért mentem el.!
9éves koromban si rugott már belém mert a kutyát jobban szereti mint engem!!!
Ez egy olyan helyzet, ami már rég elmérgesedett, és nem fogsz tudni rajta változtatni.
Az is érdekes, hogy elsőre nem írtál le ilyet semmit, csak második kommentként, ami megint fura.
Ha anyád tényleg így ütne-verne, rugdalna, már rég kiemeltek volna a családból, de minimum védelembe vettek volna.
Az nem megoldás, hogy ennyi idősen iszol, drogozol, rászoksz a cigire, pasi nélkül nem bírod ki, szökdösöl, stb.
A verés és rugdosás sem az, mert úgyis azt fogsz csinálni, amit akarsz, ha agyonüt anyád, akkor is, csak ő még úgy gondolja, hogy hatással lehet rád a neveléssel.
Vetess látleletet, vidd el a helyi gyámügyeshez, védelembe vesznek, és kaptok egy családgondozót, aki igyekszik segíteni rendezni a dolgokat.
Szerintem felesleges azt tanácsolni, hogy üljetek le beszélgetni, nem fogjátok egymást megérteni.
A te életed az tényleg a te életed, és gondolj bele, mit ér az az élet, amelyikben egy átzüllött nyár jelenti a boldogságot, és még vissza is akarsz ezekhez térni.
Én sajnos elhiszem, hogy így bánik vele az anyja. Annó barátnőmet a szemem láttára verte meg az anyja, nagyjából úgy, ahogy a kérdező is leírta.
Le kell ülnötök beszélgetni! Akár többször is ha nem megy. Te is hibás vagy és az anyukád is.
Gyermekjóléti szolgálat, minél előbb. Sok olyan eset van, amikor nem derül ki, hogy az anya/apa veri a gyereket. Vagy későn.
Biztos voltak régen álmaid, olyan célok, amiket szerettél volna valóra váltani. Élj az álmaidért, ne az életért :)
Elsősorban,jó,hogy látod a saját hibáidat! Ez már nagy előrelépés. Gondolom anyukádnak sem könnyű.Persze nem értek vele egyet!!!!
Próbálj vele beszélni,mond el a problémáidat neki,és kérdezd meg az ő véleményét az egészről. Biztos találtok közös nevezőt. Igyekezz olyan időpontot találni amikor nyugodtnak és jókedvűnek látod.
Ha ez sem működik akkor tényleg lépj tovább!De ha rögtön hivatalos szervekhez mész még jobban elmérgesíted a helyzetet. Neked is jobb családban felnőni. Adj egy esélyt neki. Ha ez a beszélgetés is eldurvul akkor figyelmeztesd (csak nyugodtan,nem kiabálva),hogy mik a következő lépéseid.
Sok sikert!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!