Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak anyukámmal ha...

Mit csináljak anyukámmal ha bármit mondok durván meg ver?

Figyelt kérdés
Az egész ott kezdődőtt hogy ez volt életem legjobb nyara... lehet h nem voltam jó gyerek de jol éreztem magam.. cigiztem és párszor kiprobáltam egykét tudat modositószert...:// de erre mind rájött anyám és a jelenleg pasimtól is eltiltott akit imádok. De énnem birtam barátok és a fiu nélkül igy találkoztam velük. ezek is kiderültek.. kiderült hogy rászoktam a cigire.. nem engedett el sehova. Erre én taktikát váltottam jó gyerek lettem és segitettem neki... de közben minden éjszaka bögtem. Előtte is akárhány dolog kiderült anyám felpofozottt meg tépte a kajam elesetem hajamnál fogva rángatott oda vágott a földhöz és még jól belém is rugott. most történt hogy nem tudtam egy angol szó jelentését anyám pedig idegbeteg modon lerohant... mondtam neki hogy igazam volt erre mégegyszer...:/// elvesztetem a jó életem és a boldogságom... nem tudom mit tegyek kikészültem lelkileg.. a siráson kivül semmi nem megy.!
2011. szept. 24. 12:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
54%

A cigi és a pasi csak egy dolog.

A narkó viszont durva, de azok az emberek, gyerekek nyúlnak hozzá, aki el vannak hanyagolva.

Az a tanácsom, hogy próbálj talpra állni, tanulj, keress munkát suli után, és lépj le otthonról.

Egy ember ( más élőlény ) sem érdemli azt, hogy bántalmazzák.

2011. szept. 27. 13:44
 12/21 anonim ***** válasza:

Hát ez aztán nagyon okos tanács volt! 14 évesen hol találjon munkát? Lakjon az utcán,

Hát szerintem pont ezt a tanácsot ne fogadd meg.

2011. szept. 27. 14:03
 13/21 anonim ***** válasza:
66%
Hát nyugodtan le lehet pontozni! De arra nem gondoltál hogy 14 évesen nem a cigin és a drogokon kéne járnia az agyadnak? Majd ha egyszer felnősz és anya leszel egyszer, a gyereked akinek mindent megadtál hazaállít azzal hogy drogozik akkor rájössz mennyire igaza volt anyukádnak azzal hogy kaptál egy két pofont! Mert szinte biztos vagyok abban hogy nem üt ver ennyire drasztikusan, és ne is csodálkozz hogy nem bízik már benned!? Szinte biztos vagyok benne hogy flegmán beszélsz vele és abszolút nem tiszteled őt! Azzal nincsen gond hogy van pasid! De mégis milyen pasi lehet az olyan, akinek így tetszel hogy drogozol, cigizel stb.! Már ne haragudj de egy normális fiúnak ez nem fog tetszeni. Szerintem ne azzal akarj menő lenni hogy ezeket csinálod, hanem azzal hogy tanulsz( van eszed), kedves vagy, esetleg jó a humorod, csinos vagy.
2011. szept. 27. 15:56
 14/21 A kérdező kommentje:

Azért pár dolgot félre értettek.:)) Igen a cigire rászoktam valoszínűleg az annak a hibája hogy ilyen dolgokban tul befolyásolható vagyok... rászokn i meg ugye könnyű.:| A pasim is probálta már egyszer a füvet.(ez már egy régi eset nem is ismertem akkor még) Aztán én nem a saját társoságommal probáltam 2-3x mert érdekelt hogy milyen és valyon mért illegális. SAját tároságom nem ilyenek...igaz mind cigiznek.

Én nem a cigivel akarok kitünni a tömmegből mert van más is az ált. ötös iskolai eredményeim amit sneki enm tudott meg becsülni... a versenyserű sport karirerem ami senkit nem érdekelt soha pedig az a legfontosabb az életembe szinte.:)) azért nem vagyok egy szörny...

FEljelenteni nem akarom mert tdomm mennyit küzdott értem amikor kicsivoltam... és lehet hogy igazábol ott metem tönkre. Csak egy pont után elmérgesedett köztünk a helyzett évekkel ezelett.. azóta reménykedem hogy ennek végelesz/kinövöm.

Beszélgetésre még nem érzem késznek magam mert tudom ha saját hibááimat és az ö hibájit elevenitem fel akkor megint ez lesz a vége.. ideges lesz.

Amugy én néhány ember számára elviselhetetlen vagyok és ezért menekültem más társaságba és a cigihez....:|

ajjj...

2011. szept. 27. 16:10
 15/21 anonim ***** válasza:
Kicsikém!!! Ha a beszélgetésre nem vagy kész,feljelenteni nem akarod,változni sem akarsz.Akkor mi a kérdésed? Tűrd tovább a vitákat,veréseket,hajtépést.
2011. szept. 27. 16:27
 16/21 anonim ***** válasza:
Szólj a tanárodnak...
2011. szept. 28. 09:34
 17/21 anonim válasza:
És ha egyszer dühében jobban megüt akkor már nem is kell ezeken tépelődnöd. Menj a gyámügyre, nem ellene teszel, hanem önmagad véded.
2011. okt. 4. 09:58
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem gyámügy, hanem gyermekjóléti központ. És az hogy "feljelented" nem azt jelenti, hogy rögtön hatósági eljárás lesz belőle, hanem csak kijön egy felügyelő, körbetapogatja a dolgokat, és ha úgy látja, készít egy programot, amiben mindenkinek van feladata, amit határidőre teljesíteni kell.

Ez önkéntes alapon működik, semmi kötelességet nem rejt magában. (Elsőre)

2011. okt. 4. 15:57
 19/21 anonim ***** válasza:
Ne hagyd magad. Verd el egyszer. Nem viccelek, az ilyennek csak az használ, a legjobb barátomnak is a faterja volt, akit életében először le K.O-zott. A tudamódosító szer mit takar? Fű, pia? Mert ez már kb. 50 éve így megy, ne izgulj. A cigiről én meg most szokok le. Így meg senki nem bánhat a gyermekével.
2011. nov. 14. 19:21
 20/21 anonim ***** válasza:
Ja, és anyád őrült, legalábbis szerintem minimum lelikeg labilis, de fix hogy megkattant benne valami. Hány éves most? 40?
2011. nov. 14. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!