Mit csináljak anyukámmal ha bármit mondok durván meg ver?
A cigi és a pasi csak egy dolog.
A narkó viszont durva, de azok az emberek, gyerekek nyúlnak hozzá, aki el vannak hanyagolva.
Az a tanácsom, hogy próbálj talpra állni, tanulj, keress munkát suli után, és lépj le otthonról.
Egy ember ( más élőlény ) sem érdemli azt, hogy bántalmazzák.
Hát ez aztán nagyon okos tanács volt! 14 évesen hol találjon munkát? Lakjon az utcán,
Hát szerintem pont ezt a tanácsot ne fogadd meg.
Azért pár dolgot félre értettek.:)) Igen a cigire rászoktam valoszínűleg az annak a hibája hogy ilyen dolgokban tul befolyásolható vagyok... rászokn i meg ugye könnyű.:| A pasim is probálta már egyszer a füvet.(ez már egy régi eset nem is ismertem akkor még) Aztán én nem a saját társoságommal probáltam 2-3x mert érdekelt hogy milyen és valyon mért illegális. SAját tároságom nem ilyenek...igaz mind cigiznek.
Én nem a cigivel akarok kitünni a tömmegből mert van más is az ált. ötös iskolai eredményeim amit sneki enm tudott meg becsülni... a versenyserű sport karirerem ami senkit nem érdekelt soha pedig az a legfontosabb az életembe szinte.:)) azért nem vagyok egy szörny...
FEljelenteni nem akarom mert tdomm mennyit küzdott értem amikor kicsivoltam... és lehet hogy igazábol ott metem tönkre. Csak egy pont után elmérgesedett köztünk a helyzett évekkel ezelett.. azóta reménykedem hogy ennek végelesz/kinövöm.
Beszélgetésre még nem érzem késznek magam mert tudom ha saját hibááimat és az ö hibájit elevenitem fel akkor megint ez lesz a vége.. ideges lesz.
Amugy én néhány ember számára elviselhetetlen vagyok és ezért menekültem más társaságba és a cigihez....:|
ajjj...
Nem gyámügy, hanem gyermekjóléti központ. És az hogy "feljelented" nem azt jelenti, hogy rögtön hatósági eljárás lesz belőle, hanem csak kijön egy felügyelő, körbetapogatja a dolgokat, és ha úgy látja, készít egy programot, amiben mindenkinek van feladata, amit határidőre teljesíteni kell.
Ez önkéntes alapon működik, semmi kötelességet nem rejt magában. (Elsőre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!